Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νέα «βόμβα» από Νικολόπουλο: Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!

Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.
Νέα «βόμβα» από Νικολόπουλο: Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!Με μήνυμά του που ανέβασε στο διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς, όπως εκτιμά το thebest.gr, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με τους ξένους δανειστές μας, με στόχο να καταλάβει την πρωθυπουργία.
Το μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου έχει ως εξής:
«Άλλο διάσωση και άλλο άλωση
Παντού όπου βρέθηκα γιορτάζοντας την ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου με ρωτούσαν «μα καλά πως είναι δυνατόν να πιστεύει ο Σαμαράς, η Τρόικα και οι ξένοι δανειστές ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να αποπληρώσει η Ελλάδα τα χρέη της, όταν ο ένας στους δύο Έλληνες βρίσκεται εκτός αγοράς εργασίας.
Όταν πρέπει ο ένας να θρέψει άλλον έναν, με μέσο μισθό ή σύνταξη 800 ευρώ;
Δηλαδή 400 ευρώ για να ζήσει. Είναι δυνατόν αν επιβιώσει, να θρέψει περισσότερους από δύο που υπάρχουν σε κάθε οικογένεια;
Προφανώς λοιπόν δεν το πιστεύουν απλά μέσα σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή που μας οδήγησαν αδιαφορούν για την άλωση που έχουν «βαπτίσει» διάσωση .
Οι ξένοι δανειστές θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα ότι βγαίνει στο σφυρί σε τιμή εκποίησης. Ο Σαμαράς για αυτή του την αλλαγή, την Πρωθυπουργία.»

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα