Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Κατάρρευση για το ΠΑΣΟΚ, χάνει δυνάμεις η ΝΔ, σταθερός ο ΣΥΡΙΖΑ, αίνιγμα η ΔΗΜΑΡ


 Κατάρρευση για το ΠΑΣΟΚ, χάνει δυνάμεις η ΝΔ, σταθερός ο ΣΥΡΙΖΑ, αίνιγμα η ΔΗΜΑΡΗ ανησυχία της κοινής γνώμης για το μέλλον είναι έκδηλη αφού και ο πλέον αδαής περί τα οικονομικά διαπιστώνει ότι η ύφεση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Το δεύτερο τρίμηνο το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 6,2% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Οι εκτιμήσεις, μάλιστα, των ειδικών κάνουν λόγω για ακόμα περαιτέρω ύφεση η οποία μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσει το 7%.
Την ίδια στιγμή η ανεργία χτυπάει κόκκινο και η καθημερινότητα για την πλειοψηφία των ελλήνων γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Το Υπουργείο Εργασίας διατείνεται ότι το σχέδιο το οποίο έχει εκπονήσει για την τόνωση της αγοράς εργασίας θα είναι  αποτελεσματικό χωρίς ωστόσο να πείθεται η κοινή γνώμη για αλλαγή του οικονομικού τοπίου.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, διενεργήθηκε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η δύναμη των κομμάτων αλλά και οι προθέσεις των πολιτών έναντι του πολιτικού συστήματος και της Κυβέρνησης.

Οι διενεργηθείσες έρευνες είναι ήδη στα χέρια των πολιτικών αρχηγών και των επιτελείων τους.
Με βάσει τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας εμφανίζονται με χαμηλά ποσοστά με το ΠΑΣΟΚ να έχει ουσιαστικά καταρρεύσει αφού εμφανίζεται με μονοψήφιο ποσοστό.
Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι χάνει έδαφος αλλά θα παλέψει με αξιώσεις να είναι και πάλι στην Βουλή.
Η Νέα Δημοκρατία έχει σημαντικές απώλειες αλλά δείχνει να κρατάει ακόμα ενώ ο κ.Σαμαράς είναι ο πολιτικός αρχηγός τον οποίο εμπιστεύονται οι πολίτες.
Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να διατηρεί τις δικές του δυνάμεις του κοντά στο εκλογικό του ποσοστό.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σπανίως διενεργούνται έρευνες τέτοιου είδους την περίοδο των διακοπών διότι το αποτέλεσμά τους δεν θεωρείται αξιόπιστο.
T.X. για το newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα