Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Τραγικό: Η Μαρία Πανταζόπουλος πνίγηκε σε ποτάμι από το βάρος του νυφικού της

Καναδάς: Ελληνίδα βυθίστηκε στον ποταμό από το βάρος του νυφικού της


Μια ελληνικής καταγωγής νεαρή γυναίκα πνίγηκε σε ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Μόντρεαλ, την ώρα που πόζαρε για φωτογραφίες του γάμου της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η 30χρονη Μαρία Πανταζόπουλος από το Λαβάλ πνίγηκε κατά τη φωτογράφιση με το νυφικό της.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία Πανταζόπουλος στεκόταν 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες.
Παραπατώντας έπεσε στο ποτάμι αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.
Ο φωτογράφος και ο βοηθός του προσπάθησαν να την βγάλουν από το νερό αλλά ήταν αδύνατο λόγω του βάρους που είχε πάρει το νυφικό από το νερό.
Η αστυνομία του Κεμπέκ την εντόπισε 4 ώρες μετά το τραγικό ατύχημα, καθώς ένας δύτης την ανέσυρε από τα νερά του ποταμού.
Η κοπέλα είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου αλλά ήθελε περισσότερες φωτογραφίες με το νυφικό της στο ποτάμι.
Φίλοι της λένε ότι συμμετείχε σε μια καινούρια μόδα που λέγεται Trash The Dress, σύμφωνα με την οποία οι νύφες ποζάρουν καταστρέφοντας το νυφικό τους σε διάφορα τοπία, όπως θάλασσες, λίμνες, ποταμούς.
Η Μαρία Πανταζόπουλος, που ήταν κτηματομεσίτρια, φοίτησε στο ημερήσιο σχολείο Δημοσθένης του Λαβάλ και ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό κορίτσι, η πρώην συμμαθήτριά της Αθηνά Διαμάντη. Η οικογένειά της και η παροικία του Μόντρεαλ και του Λαβάλ θρηνούν το χαμό της αδικοχαμένης νεαρής γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα