Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η “Νεκρανάσταση” στελεχών στο ΠΑΣΟΚ

Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑ ...ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!

Τους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως ένα ακόμα βήμα προς την «ανασύσταση» του κόμματος που μέλλει να ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Και αν κάποιοι προκάλεσαν …γκρίνια στο εσωτερικό του κόμματος, τα επόμενα βήματα ήδη σχεδιάζονται.

Τις διαδικασίες «ανασύστασης» του ΠΑΣΟΚ εντείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ανακοίνωσε χθες τους νέους τομεάρχες του κόμματος. Παράλληλα, η Ιπποκράτους γνωστοποίησε τον προγραμματισμό της για μία σειρά κομματικών συνεδριάσεων την επόμενη εβδομάδα και εκείνον για την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη, καθώς και τη ΔΕΘ.
Οι επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου όμως για την στελέχωση των τομέων του κόμματος, προκάλεσαν ήδη κάποιες αντιδράσεις, με στελέχη να μιλούν για αξιοποίηση στελεχών από το …παρελθόν. Ενδεικτικά ανέφεραν πρόσωπα όπως ο πρώην βουλευτής Φώτης Χατζημιχάλης που αναλαμβάνει τομεάρχης Αυτοδιοίκησης και ο Μιχάλης Τζελέπης
(Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων), καθώς και ο γιος του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, Γιώργος, υπεύθυνος του Τομέα Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων, ή ο Χρίστος Σμυρλής. Τους οργανωτικούς τομείς του κόμματος συμπληρώνουν η ‘λοβερδική’ -για να τηρούνται και οι εσωκομματικές ισορροπίες- Αθηνά Δρέττα και ο ‘παπανδρεϊκός’ άλλοτε Μανώλης Όθωνας, καθώς επίσης οι Βασίλης Χρονόπουλος, Γιώργος Αλιβιζάκης, Ζέφη Δημαδάμα και η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Προέδρου, Χριστίνα Μανωλοπούλου.
Ως πρόσωπο από το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ περιγραφόταν ακόμα ο πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής, υπεύθυνος του Τομέα Προγραμματικού Σχεδιασμού, που μαζί με τον Χρήστο Πρωτόπαπα (Τεκμηρίωσης) και τον Γιώργο Κουτρουμάνη (Κοινωνικού Διαλόγου) συμπληρώνουν το παζλ της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου. Γιάννης Δατσέρης και Αντώνης Λιάρος θα συγκροτούν τη Γραμματεία Επικοινωνίας του κόμματος υπό την Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης ως επικεφαλής του ΔΣ και συνεπικουρούμενος από δύο πανεπιστημιακούς, τον Γιώργο Σιακαντάρη ως επιστημονικό διευθυντή και τον Παναγιώτη Αναστασιάδη ως διευθυντή αναμόρφωσης, θα στελεχώσουν το ΙΣΤΑΜΕ.
Τα …σπουδαία πάντως, για το ΠΑΣΟΚ αναμένονται από βδομάδα, οπότε και συνεδριάζουν Οργανωτική και Πολιτική Γραμματεία, καθώς και η ΚΟ του κόμματος, με την τελευταία να θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική ενόψει της ψήφισης του σκληρού πακέτου μέτρων 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και λίγο μετά τις κρίσιμες επαφές του Αντώνη Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι.
Ήδη, δε, σχεδιάζονται οι εκδηλώσεις του κόμματος για την 3η Σεπτέμβρη, με την κεντρική να γίνεται στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και μία εκδήλωση ακόμα στο πλαίσιο της επίσκεψης Βενιζέλου στη ΔΕΘ. Η τελευταία θα είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά που βιώνει η κρίση, ιδιαίτερα με το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και θα έχει τίτλο “Μία κερδισμένη -και όχι χαμένη- γενιά”.
πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα