Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ανοχή ΤΕΛΟΣ δηλώνει ο Γ. Παναγιωτακόπουλος

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ....ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ  .....Παναγιωτακόπουλο!!!

Με μια δήλωση που στέλνει πολλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες , ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παναγιωτακόπουλος, τοποθετείται απέναντι από τις διαφαινόμενες αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, τονίζοντας πως δεν έχουν ούτε την πολιτική, ούτε την ηθική, ούτε την κοινωνική νομιμοποίηση για να πάρουν αυτά τα μέτρα.Ταυτόχρονα στρέφει τα βέλη του κατά της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να σταματήσει  το «πείραμα» της συμμετοχής του κόμματος, στην Κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής.
«Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για όλους και για τον καθένα μας χωριστά.  
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!», καταλήγει στη σημερινή του παρέμβαση.
Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
«Όχι στα μέτρα της κοινωνικής καταστροφής
Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόικας, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στον ελληνικό λαό.
Το οικονομικό επιτελείο, πιστοί υπηρέτες των μεγάλων αφεντικών τους, στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης «σωτηρίας», που πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε σαν δικαιολογία για αντιλαϊκές επιλογές, ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο, βυθίζοντας μια ολόκληρη χώρα στη φτώχεια, την ανεργία, την ύφεση και την απόγνωση.
11,5 δις σήμερα, ακόμη περισσότερα αύριο σε έναν ατελείωτο χορό απαιτήσεων και εκβιασμών που όχι μόνο δεν σώζουν αλλά καταστρέφουν ολοκληρωτικά ότι έχει απομείνει στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα των  αδύναμων πολιτικών, στην Ελλάδα της υποταγής.
Οι ίδιοι που υποσχέθηκαν «όχι άλλες μειώσεις μισθών», ετοιμάζονται να κόψουν συντάξεις, μισθούς και μεροκάματα, αδιαφορώντας για το πρόβλημα επιβίωσης εκατομμυρίων Ελλήνων.
Οι ίδιοι που υποσχέθηκαν «όχι απολύσεις», ετοιμάζονται να στείλουν στην ανεργία, με την επικάλυψη της εφεδρείας, χιλιάδες εργαζομένους, ανθρωποθυσία στις απαιτήσεις των εκβιαστών – δανειστών.
Οι ίδιοι που υποσχέθηκαν «προστασία των αδυνάτων» κόβουν κοινωνικά επιδόματα, αδιαφορώντας για τα στοιχειώδη σε μια κοινωνία που υποφέρει, που αγανακτεί, που διαλύεται.
Οι ίδιοι που υποσχέθηκαν να «σώσουν την πατρίδα», καταστρέφουν τα πάντα, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, ενισχύουν την ύφεση, σπέρνουν το φόβο για το αύριο και στερούν την ελπίδα από τις επόμενες γενιές.
Η κυβέρνηση μετατρέπεται σε Προκρούστη κάθε κοινωνικού δικαιώματος, καθώς η κοινωνική ζούγκλα που σχεδιάζουν μετατρέπει τη χώρα σε αποικιακό κράτος του 18ου αιώνα και τους Έλληνες σε μετανάστες στην ίδια τους την πατρίδα.
Δεν έχουν ούτε την πολιτική, ούτε την ηθική, ούτε την κοινωνική νομιμοποίηση.
Είναι ήδη ανακόλουθοι με τις υποσχέσεις τους, αδύναμοι και ανίκανοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του λαού μας, καθώς επιλέγουν το ρόλο του υπάκουου υπαλλήλου στις επιλογές που διαμορφώνουν οι ισχυροί εκτός των συνόρων μας.
Οι υπερφίαλες δηλώσεις περί πολιτικού κόστους ακούγονται σαν ανέκδοτο στα αυτιά ενός λαού που ετοιμάζεται να ζήσει μια πρωτόγνωρη καταστροφή.
Οι ευθύνες της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και οφείλει να αναλογιστεί το μέγεθος αυτής της καταστροφικής πολιτικής.
Καμία σωτηρία δεν είναι δυνατή όταν συνθλίβεται η κοινωνία.
Καμία δικαιολογία δεν είναι  αποδεκτή όταν συνυπογράφεις ένα εθνικό έγκλημα.
Καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες πολιτικές αποφάσεις.
Το «πείραμα» της συμμετοχής στην Κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής πρέπει να σταματήσει.
Εκτός και αν επέλεξαν για το ΠΑΣΟΚ το ρόλο εκείνου, που επειδή φοβόταν το θάνατο αποφάσισε να αυτοκτονήσει!
Είναι η ώρα να αποφασίσει αν θα σταθεί σαν υπερασπιστής των συμφερόντων του λαού ή αν θα μετατραπεί σε εκτελεστή του.
Είναι η ώρα να αποφασίσει αν θα τιμήσει την ιστορία του ή αν θα παραδοθεί οριστικά και αμετάκλητα στη χλεύη της κοινωνίας.
Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για όλους και για τον καθένα μας χωριστά.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!
Ανοχή ΤΕΛΟΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα