Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ποιοι θα ελέγξουν το ''πόθεν έσχες'' των πολιτικών των κυβερνήσεων από το 1974



Φωτογραφία αρχείο
Ανακοινώθηκε την Πέμπτη η σύνθεση της επιτροπής που θα εξετάσει τα ''πόθεν έσχες'' των βουλευτών που διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και των συζύγων και των παιδιών τους, από το 1974 μέχρι το 2012.
Συγκροτήθηκε η επιτροπή για το ''πόθεν έσχες'' των πολιτικών που μετείχαν σε κυβερνήσεις από το 1974 έως και σήμερα. Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τα κόμματα
Τη Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει ο Θ. Μπούρας, τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Παπαδημούλης, το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Μανιάτης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κ. Γιοβανόπουλος, την Χρυσή Αυγή ο Α. Γρέγος, την Δημοκρατική Αριστερά ο Δ. Αναγνωστάκης και το ΚΚΕ ο Σ. Χαλβατζής.
Στην ίδια επιτροπή θα προσκληθούν να μετάσχουν ο Γιώργος Γιαγλής, αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου, και ο Θεόδωρος Φορτσάκης, πρόεδρος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θα μετέχουν ακόμα η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, Αγγελική Θεοφιλοπούλου, η αρεοπαγίτης Δημητρούλα Υφαντή και ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαος Μηλιώνης.

Περικοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα