Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;

Η αντίληψη περί "στρατιάς συμβούλων του Παπανδρέου" αποτέλεσε επί μια διετία μια επαναλαμβανόμενη αθλιότητα των εκπροσώπων της φαυλοκρατίας εναντίον του Γ. Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα, στα μέσα Ιουλίου, σε "αποκλειστικό" της ρεπορτάζ, η εφημερίδα "Παρασκευή+13" (βλ. σχετικό link παρακάτω) έγραφε για "απίστευτη στρατιά 250 συνολικά (φανερών, μυστικών και αμφιλεγόμενων) συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού η οποία στην πραγματικότητα μας κόστιζε για αμοιβές, παροχές και υπηρεσίες τους, συνολικά, με το ιλιγγιώδες ποσό των 32 εκατ. ευρώ, κάθε χρόνο!"
Αυτή η αντίληψη περί "στρατιάς συμβούλων του Παπανδρέου" αποτέλεσε επί μια διετία μια επαναλαμβανόμενη αθλιότητα των εκπροσώπων της φαυλοκρατίας εναντίον του Γ. Παπανδρέου. Το δημοσίευμα της Παρασκευής+13 ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Τώρα να δούμε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι.
...Τώρα που από τους "εκατοντάδες συμβούλους και κρυφοσυμβούλους" πήγαμε, με τη βούλα της Γ.Γ. της Κυβέρνησης Σαμαρά, στους 20 maximum, από τους οποίους κάποιοι ήταν αποσπασμένοι και επομένως αμείβονταν έτσι κι αλλιώς από το ελληνικό δημόσιο.
Κι από τα "32 εκατομμύρια" που στοίχιζε η "στρατιά" του Γιώργου "κάθε χρόνο", τώρα πήγαμε στο 1 εκ. συνολικές αμοιβές σε 2+ χρόνια.

Δηλαδή ο Παπανδρέου παρέλαβε ένα Πρωθυπουργικό Γραφείο διαλυμένο, όπως και όλη η Ελλάδα, και το στελέχωσε με αριθμό ανθρώπων απείρως μικρότερο από αυτόν που τον κατηγορούσαν όλοι οι αλητήριοι, αλλά αριθμό ικανό για να τον βοηθήσουν να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρω, στις χειρότερες δυνατές συνθήκες.
Το τραγικό είναι ότι στο γραφείο του κ. Καραμανλή που κατέστρεψε την Ελλάδα, "απασχολούνταν" πολύ περισσότεροι. Οι οποίοι προφανώς είχαν την ίδια αντίληψη για την "απασχόληση" όπως ο πρωθυπουργός τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα