Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τριφυλία: 10.000 ευρώ για η θεραπεία του Γρηγόρη

Σχεδόν 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, μέσα από δύο εκδηλώσεις, που έγιναν στους Γαργαλιάνους και στα Φιλιατρά, ένα διήμερο τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή 5 ομάδων και μια συναυλία με τη συμμετοχή 16 καλλιτεχνών.Οι δύο αυτές εκδηλώσεις, όπως ενημερώνει ο Δήμος Τριφυλίας με σχετική ανακοίνωση, έγιναν προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο νεαρός Γρηγόρης Καψιμάλης από τα Φιλιατρά, ο οποίος αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια του μετά από το σοβαρότατο τροχαίο που είχε πέρυσι τα Χριστούγεννα.
“Τα έσοδα των δύο διοργανώσεων ανήλθαν σε 9.562 ευρώ, τα οποία κατατέθηκαν στην τράπεζα, στον λογαριασμό του Γρηγόρη, με την ευχή όλης της Τριφυλίας να γυρίσει γρήγορα κοντά μας” σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζονται επίσης ευχαριστίες τόσο προς τον μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο “για τη διάθεση στην οικογένεια του Γρηγόρη του ποσού των 797,73 ευρώ, που συγκεντρώθηκε στην αγρυπνία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους στις 18 Ιουλίου”, όσο και προς τοπικές επιχειρήσεις που συνέδραμαν την προσπάθεια. Γνωστοποιεί δε ότι ομογενείς από τη Νέα Υόρκη πρότειναν συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, προκειμένου να ενισχύσουν κι αυτοί από την πλευρά τους.
Καταλήγοντας η ανακοίνωση σημειώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συνδράμουν συνεισφέροντας στον λογαριασμό 485/748683-93 της Εθνικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα