Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τι απέγινε η αμύθητη περιουσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Πόσα χρήματα κέρδισε στη διάρκεια της καριέρας της
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι πλέον μύθος. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ηθοποιός καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας της κέρδισε πολλά χρήματα, τα οποία και επένδυσε.
Δημοσιεύματα του παρελθόντος ήθελαν την Αλίκη να έχει καταθέσεις σε τράπεζες που αγγίζανε το 1,2 δις δραχμές, έχοντας στην ιδιοκτησία της άδειες για ταξί σε Αθήνα και σε Νέα Υόρκη. Ωστόσο όλα αυτά, όπως ισχυρίζεται ο αγαπημένος της αδερφός Τάκης Βουγιουκλάκης, απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα.
Αν και δεν είχε άδειες από ταξί, στενοί φίλοι της Βουγιουκλάκη παραδέχονται πως είχε πολλά χρήματα τόσο σε ελληνικές όσο και σε ελβετικές τράπεζες. «Το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι εκτός από τις καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες, είχε 80 εκατομμύρια δραχμές (220.000 ευρώ) σε ελβετική τράπεζα», αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1962 αγόρασε το σπίτι της στον τέταρτο όροφο της οδού Στησιχόρου. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως το διαμέρισμα δόθηκε στη Βουγιουκλάκη από την Φρειδερίκη ως αντάλλαγμα, προκειμένου να χωρίσει με τον διάδοχο του θρόνου Κωνσταντίνο.
Αν και όλοι περίμεναν πως το σπίτι αυτό θα έμενε στην κατοχή του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ, εκείνος αποφάσισε να το πουλήσει. Παρότι άνθρωποι από το περιβάλλον της διέψευσαν κατηγορηματικά πως είχε μαγαζιά στην Ερμού και γραφεία στο Σύνταγμα, όλοι γνωρίζουν πως είχε ένα τριώροφο στην οδό Καλλιρόης που σήμερα έχει γίνει μαγαζί ελαστικών. Αυτό ωστόσο που αποτελούσε τη μεγάλη της επένδυση είναι το σπίτι της στον Θεολόγο, ένα τριώροφο οίκημα που εκτείνονταν σε έκταση 14στρεμμάτων, με ιδιωτική παραλία.

Πηγή: Χάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα