Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Βούτσης για Ρουβίκωνα: Ο Τόσκας τους συνέλαβε, μαζί τους αφήσαμε

Μόνος του ο Τόσκας πήρε την πρωτοβουλία να συλλάβει τους εισβολείς του Ρουβίκωνα στη Βουλή αλλά μαζί τους απελευθερώσαμε!
Αυτό είναι συμπυκνωμένο το νόημα της απάντησης του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στην επιστολή του αρχηγού της ΝΔ που ζητούσε εξηγήσεις για όσα έγιναν με την έφοδο του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του κοινοβουλίου την σύλληψη ορισμένων και την απελευθέρωση τους καθ΄οδόν προς τη ΓΑΔΑ.
Ο κ. Βούτσης αποδίδει λοιπόν στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα την ευθύνη για την σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα στην απαντητική του επιστολή. Και επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες ότι κατόπιν ενεργειών του και συνεννοήσεων με τον κ. Τόσκα αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 συλληφθέντες.
Υποβαθμίζει και το γεγονός της εισβολής, αντιτείνοντας ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει συμβάντα πιθανής υψηλής επικυνδινότητας «τα οποία δεν γίνονται δημοσίως γνωστά, που προληπτικά και με έγκαιρη αντιμετώπιση από την φρουρά δεν εξελίσσονται περαιτέρω, όπως για παράδειγμα υπερπτήσεις drones, για τα οποία συντάσσονται αναλυτικές εκθέσεις και αναφορές, ενώ ενισχύονται και εκσυγχονίζονται παραλλήλως τα μέτρα αποτροπής και πρόληψης.
Συνιστά τέλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην χρησιμοποιεί τα ζητήματα ασφαλείας της

Βουλής για λόγους επικοινωνιακούς.





Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή του κ. Βούτση στον Κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα