Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Βγήκε ολόγυμνη βόλτα στους δρόμους της Μπολόνια γιατί... βαριόταν να ντυθεί

Όχι, δεν έχασε κάποιο στοίχημα
Η άγνωστη γυναίκα τράβηξε όλα τα βλέμματα στο τουριστικό κέντρο της πόλης, με δεκάδες άτομα να τραβούν φωτογραφίεςΚομφούζιο προκάλεσε στο κέντρο της Μπολόνια η εκρηκτική παρουσία μιας μελαχροινής καλλονής, η οποία αποφάσισε να κάνει βόλτα στους δρόμους όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της, δηλαδή χωρίς ίχνος ρούχου πάνω της.
Η πανέμορφη νεαρή, όπως ήταν αναμενόμενο, προσέλκυσε τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών που έσπευσαν να απαθανατίσουν αυτό το μοναδικό αξιοθέατο με τις κάμερές τους.
Σήμερα, το βίντεο και οι φωτογραφίες της καυτής Ιταλίδας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

 Αρκετοί χρήστες των social media πιστεύουν πάντως ότι πρόκειται για κάποιο promotion που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένουν να «εξαργυρώσει» τη δημοτικότητα του viral υλικού.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η απάντηση της μυστηριώδους καλλονής όταν κάποιος την ρώτησε τον λόγο πίσω από αυτήν την... αέρινη εμφάνιση. «Μήπως έχασες κάποιο στοίχημα με μια φίλη σου», ρώτησε ο άνδρας για να λάβει την εξής απάντηση: «Όχι, απλά δεν μου έκανε κέφι να ντυθώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα