Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

15χρονη στο Μπέρμιγχαμ βιάστηκε σε σταθμό τρένου, και μετά ξανά από οδηγό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια

Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βρετανίας η υπόθεση 15χρονης στο Μπέρμιγχαμ, η οποία βιάστηκε σε σταθμό τρένου, και μετά βιάστηκε για δεύτερη φορά μετά από λίγο, από τον οδηγό ενός αυτοκινήτου το οποίο σταμάτησε για να ζητήσει βοήθεια.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, οι ντετέκτιβ της αστυνομίας χαρακτήρισαν τις δύο επιθέσεις «τρομακτικές» και τόνισαν ότι είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.
Η έφηβη ήταν μαζί με ένα φιλικό πρόσωπο, όταν την πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος την πήγε σε ένα απομονωμένο μέρος του σταθμού και τη βίασε. Λίγο αργότερα, η ίδια έκανε νόημα σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να σταματήσει- και βιάστηκε ξανά.
Οι βρετανικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ως δύο ξεχωριστά περιστατικά βιασμού.
Ο πρώτος δράστης έχει περιγραφεί στην αστυνομία ως Ασιάτης, ηλικίας γύρω στα 20, με καστανά μάτια και αδύνατος, ύψους γύρω στο 1,80. Όσον αφορά στον δεύτερο, είναι επίσης Ασιάτης, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, αντίστοιχης ηλικίας και λίγο πιο κοντός, αν και πιο «στιβαρής» κατασκευής, με μούσι. Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα ανάμεσα στις 19.00 την Τρίτη και τις 02.00 την Τετάρτη. Η αστυνομία μελετά βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που ήρθαν στην κατοχή της.
«Επρόκειτο για μια τρομακτική εμπειρία για αυτό το νεαρό κορίτσι, και έχουμε ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς να τη στηρίζουν. Είναι ζωτικής σημασίας να διερευνήσουμε ακριβώς τι συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς και να εντοπίσουμε τους δράστες και για αυτά τα δύο περιστατικά» είπε ο ντετέκτιβ- επιθεωρητής Τόνι Φιτζπάτρικ, ζητώντας τη συνδρομή του κοινού για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα