Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τριήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου


Διδακτικές ιστορίες και παραμύθια με ψέματα θα αφηγηθούν και θα δραματοποιήσουν εθελοντές του θεάτρου, συγγραφείς παιδικών βιβλίων και εκπαιδευτικοί φέτος στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (Πνευματικό Κέντρο - 5ος όροφος), στο πλαίσιο τριήμερων εκδηλώσεων για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αφορμή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και οι εκδηλώσεις θα γίνουν από τη Δευτέρα 1η έως και την Τετάρτη 3η Απριλίου.
Για τη συμμετοχή (που είναι δωρεάν) απαιτείται τηλεφωνική προεγγραφή στην υπεύθυνη της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Ελένη Ζερβή στο τηλέφωνο 2721 022607. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης, η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Μεσσηνίας δείχνοντας την αλληλεγγύη του στο ακριτικό νησί της Νισύρου - που έχει υιοθετηθεί από την Καλαμάτα - συγκεντρώνει βιβλία σε καλή κατάσταση για να τα στείλει στα παιδιά του νησιού. Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν βιβλία σε καλή κατάσταση, παρακαλούνται να τα φέρνουν στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα