Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Κακοκαιρία «Φοίβος»: Πώς θα συνεχίσουν αύριο τα φαινόμενα

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στη Θράκη και το Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που έως το μεσημέρι θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους.
Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 4 βαθμούς, στην Κεντρική Μακεδονία από 0 έως 6, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από 2 έως 8, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 13, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 14, και στην Κρήτη από 7 έως 14 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και

τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το πρωί θα εξασθενήσουν σταδιακά και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά από το μεσημέρι έως το βράδυ θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στα δυτικά του νομού έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα στα ανατολικά του νομού θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς.
Πηγή: meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα