Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων - Ποιοι και γιατί τους μπλόκαραν

"Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους. Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας. Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία" λέει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.
Οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. Ποιοι όμως και γιατί τα μπλόκαραν; «Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας…
Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας. Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».
«Ο Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια» 
Απο τις καταθέσεις προκύπτει ότι ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ότι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες. Ο Αλβανός κατηγορείται ήδη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες. Μάρτυρας που είδε τον Αλβανό μετά τον βιασμό της κοπέλας, περιέγραψε στις αρχές ότι «ο Α….βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους “ελάτε να μου πάρετε π…..”». Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα