Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

«Δεν άντεξε, δεν ήθελε αυτήν τη ζωή», συγκλονίζει ο θείος του 35χρονου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά (βίντεο)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση με την αυτοκτονία 35χρονου που «βούτηξε» στο λιμάνι της Κεφαλονιάς με το αυτοκίνητό του. Συγκλονίζει ο θείος και ο πατέρας του.
Η στιγμή που ένα αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και καταλήγει στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά προκαλεί σοκ.
Μέσα σε ένα ασημί SUV βρισκόταν ένας 35χρονος που το πρωί της Κυριακής αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο σημείο που φτάνουν τα φέρι μποτ από το Ληξούρι.
Ο πατέρας και ο θείος του συγκλονίζουν μιλώντας στο mega, «με ειδοποίησαν από τη δουλειά ότι έχει φύγει και ψάχνουν να τον βρουν. Τον έψαχνα και πήρα στο νοσοκομείο στα επείγοντα περιστατικά, μήπως έχει πάθει κανένα ατύχημα και ήταν αυτό», λέει ο πατέρας του.
Λίγο μετά τις εννέα το πρωί ο 35χρονος είχε πάει στη δουλειά του για δέκα λεπτά.
«Πέρασε μία φυσιολογική Κυριακή στο σπίτι του όπως κάθε μέρα. Σηκώθηκε το πρωί, πήρε την αγωγή του που παίρνει κανονικά, μίλησε με τον πατέρα του, με τη μητέρα του, ήρθε εδώ στη δουλειά, ανοίξανε το μαγαζί εδώ κανονικά, άφησε το κινητό του, έφυγε ήρεμος, πήρε το αυτοκίνητό του, σε είκοσι λεπτά ήταν στη θάλασσα», λέει ο θείος του.
«Δεν μπορούσα να το φανταστώ, την ημέρα που έφυγε, πήγε στη δουλειά του κανονικά, μετά έφυγε από τη δουλειά και ψάχναμε να τον βρούμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ προσιτό με τον κόσμο, αγαπημένο, τον αγαπούσαν όλοι. Ήταν στη δουλειά του πολύ σωστός», συμπληρώνει ο πατέρας του.
Σύμφωνα με τον θείο του θύματος, ήταν μία κίνηση που έκανε συνειδητά, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που τον είχαν καταβάλει.
«Ό,τι έγινε, έγινε καθαρά συνειδητοποιημένα, γιατί ήταν ένα πολύ έξυπνο, πολύ διαβασμένο παιδί και δεν άντεξε, δεν ήθελε αυτήν τη ζωή. Είχε ένα πρόβλημα ψυχολογικής φύσεως και χρειάστηκε να μπει σε μία θεραπεία. Αυτή η θεραπεία όμως, αυτά τα φάρμακα τον έριξαν σωματικά πάρα πολύ, μόνο σωματικά όμως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα