Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Επιστολή Πετράκου – Δρούγκα προς τον καθηγητή Δ. Κουτσογιάννη

Επιστολή των περιφερειακών συμβούλων της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα προς τον καθηγητή του ΕΜΠ κ. Δημήτρη Κουτσογιάννη.
Αξιότιμε κ. καθηγητά,
Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, εμείς οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου, οι οποίοι έχουμε εκλεγεί με την παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», εκπροσωπώντας την θέληση όλων των στελεχών της παράταξης μας, παρότι έχουμε ριζικά διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και την παράταξη του, καθότι εμείς ανήκουμε ιδεολογικά στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, υπερψηφίσαμε στην δεύτερη, επαναληπτική ψηφοφορία την πρόταση του για συγκρότηση Επιστημονικής Επιτροπής με εσάς επικεφαλής. Συνεπώς σας στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και σας καλούμε να αναλάβετε την ευθύνη να βοηθήσετε την πόλη της Καλαμάτας και τους πολίτες της για μια λύση Λογικής για τον Νέδοντα και τα ρέματα ,διότι η πρόταση του «Μορέα», είναι κατά την ταπεινή μας άποψη λάθος και θα δημιουργήσει πολλά σοβαρά προβλήματα στην πόλη της Καλαμάτας αντί να λύσει και για αυτό καταψηφίσαμε την ΜΠΕ.
Παράλληλα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε και Δημοσίως διαφωνήσει με τον κ. Τατούλη ο οποίος ανεπίτρεπτα κατά τη γνώμη μας αναφέρθηκε στο πρόσωπο σας και ενέπλεξε το πρόσωπο σας στην αντιπολιτευτική τακτική του με τον κ. Νίκα.
Υ.Γ. Σας στέλνουμε για την πλήρη ενημέρωση σας α) Την απάντηση μας στον κ. Τατούλη στις 21 /8/2022 και β) Την περίληψη των θέσεων μας που αναπτύξαμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Καλαμάτα 30/8/2022
Με εκτίμηση
Πετράκος Αθανάσιος
Δρούγκας Δημοσθένης
ΥΓ1: Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Τατουλη για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας | Δήλωση των Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα | Δελτίο Τύπου 21/8/2022 
ΥΓ 2: Συνοπτικά οι θέσεις της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στη συνεδρίαση του ΠεΣυΠ για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας | 3/8/2022 |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα