Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Πύργος: Ανησυχία από νέα υπόθεση bullying - Ήρθε στο «φως» από βίντεο στα social media

Ένα νέο περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην πόλη του Πύργου. Βίντεο που ήρθε στο «φως» στα social media, δείχνει δύο νεαρούς -πιθανόν ανήλικους- να χτυπούν με χαστούκια έναν ανήλικο, στο κέντρο της πόλης.
Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, εκτιμάται πως δείχνει περιστατικό που συνέβη πριν 10 ημέρες περίπου.
Το υλικό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό επαναλήφθηκε και την Παρασκευή -με τους ίδιους θύτες και το ίδιο θύμα.
Το βίντεο
Το βίντεο που «ανέβηκε» στα social media απεικονίζει δύο νεαρά άτομα που έχουν απομονώσει ένα άλλο νεαρό άτομο και το χαστουκίζουν συνεχόμενα. Εκείνο δεν αντιδρά και προσπαθεί να μην δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση για να μπορέσει να διαφύγει.
Οι Αρχές που εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ταυτοποιήσει τα πρόσωπα και έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του νεαρού.
Οι προσαγωγές
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, το Σάββατο έγινε έφοδος της αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.
Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα