Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Νεκροταφείο Άριος: Θρασύτατη κλοπή μέρα μεσημέρι σε βάρος δύο γυναικών

Θρασύτατος ήταν ο νεαρός κουκουλοφόρος που, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το απόγευμα της Δευτέρας όρμηξε στο κοιμητήριο στο χωριό Άρις και άρπαξε τσάντα μπροστά στα μάτια δύο γυναικών.
Μάλιστα, όπως μας είπε ο πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Κωστόπουλος, τον τελευταίο καιρό δεν είχαν αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά και το προχθεσινό τούς αναστάτωσε.
Περίπου στις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, πήγαν στο νεκροταφείο του χωριού για να φροντίσουν μνήμα.
Την ώρα που ήταν απασχολημένες και η νεαρή γυναίκα είχε απομακρυνθεί λίγο για να βάλει νερό, ο δράστης μπήκε με γρήγορες κινήσεις στο νεκροταφείο και αφού είχε καλύψει το πρόσωπό του με την κουκούλα από την μπλούζα που φορούσε. Άρπαξε την τσάντα πλάτης της γυναίκας και τράπηκε σε φυγή.
Στην τσάντα υπήρχαν τα πορτοφόλια των δύο γυναικών με περίπου 320 ευρώ συνολικά, ένα τάμπλετ, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Σύμφωνα με την περιγραφή των γυναικών, ο δράστης ήταν μεταξύ 15-18 ετών, αδύνατος, σκουρόχρωμος και φορούσε μαύρα ρούχα.    Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα