Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Πλήρης και οριστική δικαίωση της La Farm Α.Ε.


Με την υπ αριθμ 1665/2022 Απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Ακυρωτικός Σχηματισμός), η εταιρεία La Farm Α.Ε. δικαιώθηκε πλήρως και απολύτως στον δικαστικό της αγώνα κατά της προσωπικής απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που είχε επιβάλλει την ανάκληση της πιστοποίησης.
Η οριστική αυτή δικαστική ακύρωση και εξαφάνιση της Απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, σε καθολική συνέχεια των προηγούμενων θετικών υπέρ των θέσεων της εταιρείας La Farm A.E. και σε βάρος του διώκτη της αποφάσεων της Δικαιοσύνης (προσωρινές διαταγές και απόφαση αναστολής σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων-προσωρινής δικαστικής προστασίας), συμπίπτει και ταυτίζεται με όλες τις γνωμοδοτήσεις των αρμόδιων πολυπρόσωπων μηχανισμών ελέγχου της υπηρεσίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, οι οποίοι επιβεβαίωναν την νομιμότητα της πιστοποίησή μας, και κατέδειξαν το απολύτως άδικο της όλης εμπαθούς κατάστασης στην οποία μας ενέπλεξε ατομικώς ο Διευθύνων Σύμβουλος (μη λαμβάνοντας αυτός υπόψη τις άνω Υπηρεσίες του και τους αποκλειστικά αρμόδιους πολυπρόσωπους μηχανισμούς Ελέγχου).
Η δικαστική αυτή απόφαση αποτελεί ταυτόχρονα και ένα ράπισμα σε όλους όσους από προσωπικό τους και αθέμιτο ανταγωνιστικό συμφέρον, είτε εξώθησαν, είτε συνέδραμαν, είτε έσπευσαν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στον άνω Διευθύνοντα Σύμβουλο, προκειμένου να πληγεί η αξιοπιστία της εταιρείας μας και να ανακοπεί η ανοδική της πορεία στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στην εγχώρια και εξαγωγική αγορά. Ο δόλος και η ευθύνη όλων των σκευωρών θα αποδοθεί στις διαδικασίες που έπονται, ώστε παρόμοια φαινόμενα καταχρήσεως να εξαφανισθούν .
Ευτυχώς η Δικαιοσύνη και τα Ελληνικά Δικαστήρια, Μοναδικό Ασφαλές Θεσμικό Καταφύγιο του κάθε Πολίτη, από τη πρώτη στιγμή, ύψωσαν ισχυρό Θεσμικό ανάχωμα σε όλους τους παραπάνω.
Κατέστη σαφές ότι το Δίκαιο και η Αλήθεια, κατίσχυσαν κάθε παράνομης ενέργειας όλων των αντιδίκων μας και το ήθος και η συνέπεια της Εταιρείας μας και της Ποιότητας των Προϊόντων μας, δικαιώθηκαν και επιβραβεύθηκαν και δικαστικώς .
Η La Farm μετά την μεθοδική χάραξη, υπεράσπιση και ανάδειξη των θέσεων από τους εγκρίτους δικηγόρους, Νικόλαο Αλεξίου και Νικόλαο Μίστρα, και την άνω δικαστική εξέλιξη, συνεχίζει ακόμη πιο δυνατή, απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της, σεβόμενη πάντα την Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία που ρυθμίζει το εθνικό μας προϊόν φέτα ΠΟΠ.
Με εμπιστοσύνη στις Υγιείς Πολιτειακές και Θεσμικές Αρχές, αγωνιζόμαστε συνεχώς, διασφαλίζοντας έτσι τους χιλιάδες συνεργάτες μας κτηνοτρόφους, τους εκατοντάδες εργαζόμενους και προμηθευτές μας, καθώς και τους πελάτες στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό, η πίστη όλων των οποίων, ποτέ δεν κλονίστηκε, έχοντας βεβαιότητα και δίνοντας μας την απαραίτητη δύναμη από την αρχή έως την τελική δικαίωση των θέσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα