Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Νίκη Κεραμέως: Σχετικά με τη β΄φάση προσλήψεων αναπληρωτών και τις κρίσεις των διευθυντών σχολείων

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Τι δήλωσε η Υπουργός Παιδείας για τη β' φάση
Καλεσμένη σε εκπομπή του OPEN βρέθηκε χθες Κυριακή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τη β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών και τις κρίσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων
Για τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών δήλωσε ότι "γίνεται μια πρώτη φάση προσλήψεων που καλύπτει την μεγάλη πλειοψηφία των κενών και μετά επειδή τις πρώτες μέρες δηλώνονται άδειες και άλλες διαδικασίες γίνεται και δεύτερη φάση. Αυτό θα το δούμε, δεν μπορώ τώρα να σας πω ακριβή ημερομηνία, περιμένουμε από τους διευθυντές εκπαίδευσης να δηλώσουν τα όποια κενά παρατηρηθούν από άδειες και άλλες μονάδες προκειμένου να τα καλύψουμε αμέσως με εκπαιδευτικούς"
Για τις κρίσεις των διευθυντών σχολείων δήλωσε ότι "πηγαίνουμε σταδιακά όπως λέει ο νόμος. Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις διευθυντών εκπαίδευσης, προχωρήσαμε με τους συμβούλους εκπαίδευσης και ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα και οι σύμβουλοι εκπαίδευσης. Ακολουθούν οι διευθυντές σχολείων που είναι 14.000, σκεφτείτε πόσα συμβούλια πρέπει να δημιουργηθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα