Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ο Δριμής για στελέχωση ΔΕΔΔΗΕ στα Φιλιατρά

Επείγει η στελέχωση του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ στα Φιλιατρά, σημειώνει ο Δημήτρης Δριμής επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας».
Όπως επισημαίνει «μια βροχή και το ρεύμα κόπηκε στο μισό Δήμο Τριφυλίας», ενώ υπενθυμίζει πως από το Μάιο ο ίδιος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούσαν από το δήμαρχο να προβεί σε κάθε ενέργεια για τη στελέχωση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ στα Φιλιατρά.
Αναλυτικά ο κ. Δριμής αναφέρει: «Βλάβη σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της 25ης Αυγούστου σε γραμμή υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ και μεγάλο τμήμα της Τριφυλίας (περιοχές Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων) έμεινε για ώρες χωρίς ρεύμα. Η βλάβη ήταν αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος, που οφείλεται στην έλλειψη συντήρησης του δικτύου, όπως μας ενημέρωσαν. Η πολύωρη διακοπή του ρεύματος αναστάτωσε οικογενειακούς και επαγγελματικούς προγραμματισμούς και δημιούργησε εύλογη ανησυχία σε ευάλωτους συμπολίτες μας.
Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση των βλαβών είναι αποτέλεσμα της υποστελέχωσης του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ των Φιλιατρών. Με τρεις τεχνικούς ούτε πλήρης συντήρηση ούτε έγκαιρη αποκατάσταση μπορεί να γίνει, όσο φιλότιμα κι αν εργαστούν.
Υπενθυμίζω πως οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Δριμής, Παναγιώτης Αλευράς, Γιάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας) και Αγγελής Κοροβίλας, με επιστολή μας στις 24 Μαΐου 2022, που είχε τίτλο: «Να στελεχωθούν πλήρως και να παραμείνουν στα Φιλιατρά ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ», καλούσαμε το δήμαρχο Τριφυλίας να προβεί «σε κάθε ενέργεια για την πλήρη στελέχωση του καταστήματος της ΔΕΗ και του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ…».
Η ενίσχυση του πρακτορείου με τεχνικούς επείγει. Ο χειμώνας έρχεται και τα πράγματα θα χειροτερεύσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα