Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Γαργαλιάνοι: Επικίνδυνοι δρόμοι από σκαψίματα της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Άκρως επικίνδυνοι είναι δρόμοι στους Γαργαλιάνους και ύστερα από τις τελευταίες βροχοπτώσεις η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Σύμφωνα με κατοίκους, δρόμοι, εντός αστικού ιστού, είναι άκρως επικίνδυνοι από σκαψίματα της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για το δίκτυο ύδρευσης. Σκαψίματα και λακκούβες – “γρανιά” κατά μήκος δημοτικών οδών, που εγκυμονούν κινδύνους για δίκυκλα και οχήματα, αλλά και πεζούς σε σημεία που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από σημεία με λακκούβες, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προκληθεί ζημιά σε δίκυκλα και οχήματα, ιδίως δε απογευματινές και βραδινές ώρες, καθώς και όποτε βρέχει.
Οδηγοί πριν περάσουν από συγκεκριμένους δρόμους κάνουν το σταυρό τους μη συναντήσουν, από την απέναντι κατεύθυνση, όχημα, επειδή θα πρέπει να ρίξουν το δικό τους στις λακκούβες, αν δεν προλάβουν και δεν μπορέσουν να σταματήσουν έγκαιρα πριν από αυτές!
Η ΔΕΥΑ Τριφυλίας, λένε κάτοικοι, έπειτα από κάθε σκάψιμο για το δίκτυο ύδρευσης, πρέπει να κλείνει τις λακκούβες, αποκαθιστώντας τις ζημιές και τις φθορές στο οδόστρωμα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
Όπως αναφέρουν, απευθύνονται στη ΔΕΥΑΤ, αλλά και τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, ωστόσο οι λακκούβες δεν κλείνουν και δεν έχουν γίνει εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

 
 

Αναρωτιούνται, μάλιστα, αν θα πρέπει να προκληθούν ατυχήματα για να πράξει το αυτονόητο η ΔΕΥΑΤ ή και ο Δήμος Τριφυλίας…   Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα