Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οξείς χαρακτηρισμοί μεταξύ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" & "Χρυσής Αυγής"

«ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ» Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
«Θορυβώδης» ήταν η πρώτη και, όπως φαίνεται, τελευταία συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για την υποστήριξη του Δήμου προς τα κόμματα κατά την τέλεση των προεκλογικών τους εκδηλώσεων, χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο.
Οι εκπρόσωποι της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» χαρακτήρισαν αυτούς της «Χρυσής Αυγής» ως «φασίστες» και «νεοναζί», ενώ εκείνοι ανταπάντησαν, χαρακτηρίζοντάς τους «αλήτες» και κατηγορώντας τους «άντε να πάρετε το μισθό σας από την αμερικανική πρεσβεία»!
 Όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής, αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, άρχισε να καταγράφει ποια κόμματα παρευρίσκονται στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής. Τότε, η εκπρόσωπος της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», Χριστίνα Λαδά, κατήγγειλε την παρουσία των εκπροσώπων της «Χρυσής Αυγής», είπε ότι τα μέλη της «χτυπούν αγωνιστές της Αριστεράς» και μετά αποχώρησε με τους συντρόφους της.

Από τη «Χρυσή Αυγή» απάντησε ο Λυκούργος Αλευράς, που χαρακτήρισε τους εκπροσώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «αλήτες», λέγοντας ότι χρηματίζονται από την Αμερικάνικη Πρεσβεία!
Εκτός του παραπάνω συμβάντος, η συζήτηση εξελίχθηκε σε ήρεμους τόνους. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων τόνισαν ότι δε θα κάνουν δαπανηρές προεκλογικές συγκεντρώσεις, δε θα κολλήσουν αφίσες, δε θα προκαλέσουν ηχορύπανση και γενικότερα θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μην προκαλέσουν αναστάτωση στην κοινωνική ζωή της πόλης.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας είπε ότι ο Δήμος δε θα κατεβάσει αφίσες που θα βάλουν τα κόμματα ούτε πανό, ζήτησε ωστόσο να υπάρχει σεβασμός στην αισθητική της πόλης. Τόνισε δε, ότι από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των κομμάτων και την απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής δε συμμετείχαν το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλα μικρότερα κόμματα.
Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα