Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ποια ονόματα ετοιμάζεται να αποκαλύψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος;

Ποια ονόματα ετοιμάζεται να αποκαλύψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος;Έτοιμος να δώσει ονόματα και διευθύνσεις είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο τελευταίος της ιστορικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, που η μοίρα έφερε να περνάει τις ώρες του στη φυλακή αναπολώντας μνήμες από το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν.
Μόνο που οι μνήμες του Άκη για κάποιους, που δεν βρίσκονται απαραίτητα μόνο στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε άλλους πολιτικούς χώρους, θα αρχίσουν να γίνονται εφιάλτες, όπως έλεγε πρόσωπο του περιβάλλοντός του.
Ο πρώην ισχυρός παράγοντας της πολιτικής, παρ’ ολίγον μάλιστα και πρωθυπουργός, κρατάει στο χέρι πολλούς εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, και βλέποντας ότι όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη φρόντισε να στείλει ένα σαφές απειλητικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Θα πω ονόματα». Ήδη από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται, έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ξεκινήσουν «επαφές» με τους «ενδιαφερόμενους», και εν συνεχεία προτίθεται να τους ενημερώσει για τους φακέλους με τα στοιχεία, ώστε να αρχίσουν οι σχετικές διαρροές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η σύλληψη της κόρης του και της συζύγου του, τον εξόργισαν και γι αυτό «θα τα παίξει όλα γι όλα» δίνοντας «πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας».
Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναφέρει το statesmen.gr, είναι ότι «δεν διαπραγματεύεται» και αυτό γιατί «ο κόσμος πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια, και κυρίως ποιοι κρύφθηκαν όλα αυτά τα χρόνια πίσω του για να κάνουν τις δουλειές τους».
Το θέμα είναι πότε θα μιλήσει. Πριν ή μετά από τις εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα