Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Ν. Τζάννος: Η γενιά μας έχει ιδέες, έχει προτάσεις, έχει όραμα για το μέλλον!

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Ν. Τζάννος: Η γενιά μας έχει ιδέες, έχει προτάσεις, έχει όραμα για το μέλλον!Η γενιά μας έχει ιδέες, έχει προτάσεις, έχει όραμα για το μέλλον!
''Η πολιτική χρειάζεται νέο κοινωνικό κεφάλαιο, έτσι ώστε να ωθήσει τους νέους να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία και να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Χρειάζεται να αλλάξουμε νοοτροπία!
Εμείς οι νέοι οφείλουμε να είμαστε οι πρωτεργάτες στην αλλαγή αυτή και να δώσουμε το έναυσμα και στους μεγαλύτερους να αλλάξουν νοοτροπία.
Η γενιά μας πρέπει να δείξει υπευθυνότητα στο ραντεβού με το μέλλον και να μην σταθεί στα λάθη των προηγούμενων γενεών και του παρελθόντος.
Ως «η γενιά των 400 ευρώ και γενιά του καναπέ» όπως καθημερινά αποκαλούμαστε στα Μ.Μ.Ε. πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από την Μεταπολίτευση του 1974. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις εκλογές της 6ης Μαΐου με υπευθυνότητα!

H Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς είναι οι μόνοι που έχουν σχέδιο, όχι μόνο για έξοδο από την κρίση, αλλά για τη διάσωση του τόπου.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν όραμα για το Αύριο.
Μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας όπως η Αγροτική Ανάπτυξη, ο Τουρισμός, η Ναυτιλία, η Ενέργεια, το Περιβάλλον κ.α. πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να μείνουν στην Ελλάδα και να μην προσφύγουν στην λύση της μετανάστευσης.
Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την Ελλάδα της Αυτοπεποίθησης, βγάζει τους Έλληνες από την απελπισία και επαναφέρει την Ελπίδα.
Η απόρριψη της πολιτικής δεν είναι λύση. Η γενιά μας πρέπει να αγωνιστεί για καλύτερη πολιτική, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, διαφάνεια.
Πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα εμείς οι νέοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας''.
Νίκος Τζάνος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα