Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κατάπτυστη «δημοσιογραφική» προσπάθεια εναντίον του ΚΚΕ

Τα κατάφερε για ακόμα μια φορά η έγκυρη εφημερίδα «Το Βήμα» να δώσει ένα χεράκι βοήθειας στην απεγνωσμένη προσπάθεια σπίλωσης, με κάθε τρόπο και μέσο, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας…
 ΦΩΤΟ: Κατάπτυστη «δημοσιογραφική» προσπάθεια εναντίον του ΚΚΕΈχουμε διαβάσει ψεύτικα «άρθρα» και «δήθεν» ρεπορτάζ, αλλά το σημερινό ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία.
Δεν μιλάμε πλέον για αντικομμουνισμό αλλά για εμπάθεια και «πόλεμο«. Τι άλλο να πούμε, παρά… άξιος ο μισθός σας.
Δείτε την ανακάλυψη του σημερινού «Βήματος» στην στήλη «H Σοφία του πλήθους» της Αγγελική Κοσμοπούλου :
Στην τελευταία θέση της δεκάδας με 3% βρίσκεται η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία προφανώς δεν έχει άγχος με τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ και διατηρεί την άνεση να καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα ως στυλοβάτες της αστικής τάξης (αν υπήρχε τέτοια τάξη στην Ελλάδα, ίσως αυτός ο ισχυρισμός να είχε κάποιο νόημα).
Αποκρούει συστηματικά κάθε πρόταση συνεργασίας με τα άλλα αριστερά κόμματα, λέγοντας ότι «άλλο αριστερά και άλλο Κομμουνιστικό Κόμμα» -και μάλλον δεν έχει άδικο.
Η αναγγελία της συμμετοχής της Ελένης Μενεγάκη στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ έπεσε ως κεραυνός στις πολιτικές παρέες της χώρας, αφήνοντας άφωνους όσους πιστεύουν ότι το ΚΚΕ δεν δίνει βάση στις ψηφοθηρικες ικανότητες των stars των ξεπεσμένων «πρωινάδικων».
Δείτε την ανάρτηση του Βήματος όπως δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας στην διεύθυνση www.tovima.gr, μέχρι οι υπεύθυνοι να το κατεβάσουν:
 ΦΩΤΟ: Κατάπτυστη «δημοσιογραφική» προσπάθεια εναντίον του ΚΚΕ
Το όλο θέμα προέκυψε από την συνωνυμία της υποψηφίου του ΚΚΕ Ελένης Μενεγάκη, με την γνωστή παρουσιάστρια των πρωϊνάδικων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα