Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Δημοκρατική Συμμαχία" : Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών

ImageΣτην παρουσίαση του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία προχώρησε προχθές το κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».
Οι υποψήφιοι και ορισμένα από τα βιογραφικά τους στοιχεία έχουν ως εξής:
Αντωνόπουλος ΠαναγιώτηςΕίναι 28 ετών και σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Πειραιά. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου των σπουδαστών από το 2004 έως και το 2009.

Κούβελου ΙσμήνηΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού, με κατεύθυνση στη Διαφήμιση και στις Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε στον ΟΤΕ, στην Τράπεζα Πειραιώς, στο Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Αθήνα Αύριο» της κας Μπακογιάννη, στην αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Αθηναίων, ως παραγωγός στο ξενόγλωσσο τμήμα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 και ως δημοσιογράφος στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ.
Παράλληλα, ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της περιφερειακής εφημερίδας «Pelopass”, που διανέμεται σ’ όλη την Πελοπόννησο. Απασχολείται στο γραφείο Τύπου του κόμματος και στη νεολαία. Τον περασμένο Μάρτιο εκλέχτηκε στην Εθνική Αντιπροσωπεία, που προέκυψε από το ιδρυτικό συνέδριο της Συμμαχίας Νέων.
Κουρκουτά ΠαρασκευήΜεγάλωσε και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι συνταξιούχος πτυχιούχος προϊσταμένη του Ευαγγελισμού, όπου και εργάστηκε 25 χρόνια. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Σήμερα είναι μέλος της ΔΗ.ΣΥ. και ασχολείται με το εθελοντικό κίνημα.
Σαούτης Αντώνης
Γεννήθηκε στην Καισαριανή από Μεσσήνιο (Σπερχογεία) πατέρα και μητέρα από την Πάρο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τελείωσε το ΙΓ΄ Νυχτερινό 7τάξιο Γυμνάσιο της Αθήνας και φοίτησε για 3 χρόνια στην ΑΒΣΠ. Υπήρξε αθλητής στίβου και πρωταθλητής των 800 μ. στην κατηγορία εφήβων και ήταν αθλητής του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου αρχικά και στη συνέχεια του Πανιωνίου. Εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα για 10 χρόνια και στη συνέχεια, μέχρι σήμερα, είναι διευθυντικό στέλεχος ασφαλιστικών εταιρειών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Πωλήσεις ασφαλειών στην πράξη».

Σταθόπουλος ΧαράλαμποςΓεννήθηκε στον Άμμο, όπου και κατοικεί. Απόφοιτος Δημόσιας Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων. Εργάζεται στη ΔΕΗ από το 1991. Ασχολήθηκε από το 1990 στην ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Εκλεγμένο μέλος της Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμάτας. Από το 1995 ως το 2008 και κατά διαστήματα μέλος της ΝΟΔΕ. Ασχολείται συνδικαλιστικά στη ΔΕΗ από το 1993. Είναι γ.γ. στο Σωματείο Τεχνικών ΔΕΗ Μεσσηνίας. Διετέλεσε επί χρόνια σύμβουλος στην Κοινότητα Άμμου. Από το 2002 ως το 2010 σύμβουλος στο Δήμο Άριος και από το 2008 έως το 2010 αντιδήμαρχος.
Παπανικολάου ΑθανάσιοςΓεννήθηκε στην Καλαμάτα. Είναι έμπορος υποδημάτων από 1980. Παντρεμένος με τη Ρεβέκκα Σκαρπαλέζου και πατέρας δύο αγοριών 8 και 6 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα