Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τατούλης με Κανελλόπουλο εξήγγειλαν την έναρξη για το Μιναγιώτικο Φράγμα

Μέσα στο 2013 αναμένεται να έχει τελειώσει το Φιλιατρινό φράγμα
Τατούλης με Κανελλόπουλο εξήγγειλαν την έναρξη για το Μιναγιώτικο ΦράγμαΜέσα στο 2013 αναμένεται να έχει τελειώσει το Φιλιατρινό φράγμα, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν θα είναι η μόνη στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης στη Μεσσηνία. Σήμερα μια ''βόμβα'' 120 εκατομμυρίων ευρώ (προοδευτικά και μαζί με τα δίκτυα τόσο θα φθάσει το έργο) έσκασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από την Καλαμάτα, ανακοίνωσαν την έναρξη της πρώτης φάσης υλοποίησης (μελετητικής προσπάθειας) για το Μιναγιώτικο φράγμα. Ο Π. Τατούλης που υλοποίησε ένα...
όραμα ενός ηλικιωμένου που του είχε θέσει το ζήτημα προεκλογικά, το έβαλε στην ατζέντα και το... έτρεξε μαζί με τον Γ. Κανελλόπουλο, σήμερα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, για την όλη προσπάθεια που εξελίσσεται.
Ο διαγωνισμός θα γίνει τον Ιούνιο με τον προϋπολογισμό της μελέτης να ανέρχεται στα 3.900.000 ευρώ. Στις από κοινού δηλώσεις, υπογράμμισαν ότι πρόκειται για έργο που θα ωφελήσει πολλαπλώς την ευρύτερη περιοχή. Θα αρδευτούν περίπου 35.000 στρέμματα, θα υπάρξουν ευεργετικές περιβαλλοντικές συνέπειες, θα απασχοληθούν στο έργο πάρα πολλοί εργάτες από πολλούς κλάδους, ενώ θα επιστρέψουν στην καλλιέργεια της γης πολλοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα