Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Εκλογές 2012 : Τέσσερις υποψήφιοι συστήνονται...


ImageΟ Αθανάσιος Σαμέλης και ο Φώτης Χαρίτος από τον ΛΑΟΣ, ο Αντώνης Σαούτης από
τη «Δημοκρατική Συμμαχία» και ο Δημήτρης Κουκούτσης από τη «Χρυσή Αυγή», μιλούν σήμερα στο Θάρρος» για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ειδικότερα, απαντούν στις εξής ερωτήσεις:
1. Ποιο είναι για σας το δίλημμα των εκλογών;
2. Στις συγκεντρώσεις και περιοδείες που κάνετε ποια είναι τα ζητήματα που θέτει ο κόσμος; Τι εισπράττετε ως απαίτηση και προσδοκία από το κόμμα σας;
3. Γνωρίζετε ότι πολλοί λένε ότι οι προτάσεις σας είναι μη ρεαλιστικές και ότι επενδύετε στην οργή των ψηφοφόρων για να κερδίσετε ψήφους; Τι απαντάτε;
4. Τι θα χρησιμεύσει ένας βουλευτής του κόμματός σας στη Μεσσηνία;
 Αθανάσιος ΣαμέληςΥποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ

«Θα είναι τιμή για τη Μεσσηνία να
εκπροσωπηθεί από βουλευτή του ΛΑΟΣ»

1) Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι κρίσιμες αλλά και καθοριστικές, διότι οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν κάτω από διλήμματα, αναγέννηση του πολιτικού συστήματος ή συντήρηση του παρηκμασμένου; Εντός ΟΝΕ ή εκτός ΟΝΕ;
Ζούμε μια πολύπλευρη κρίση (οικονομική – κοινωνική - πολιτική και ηθική) και ο Ελληνισμός δοκιμαζόμενος καλείται να δώσει μια λύση μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση κάθε σώφρων και δημιουργικός πολίτης έχει χρέος να συμβάλλει στην ανάταξη της χώρας και του πολιτικού συστήματος με την επανατοποθέτηση των αξιών του Ελληνισμού.
Ως συνειδητός υποστηρικτής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας πιστεύω ότι μπορεί να επέλθει η αναγέννηση της πατρίδας μας εντός της Ε.Ε.
Γι’ αυτό για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Συμπορεύομαι με τους πολίτες εκείνους που δε θέλουν την ανατροπή του συστήματος και την Ελλάδα εκτός ΟΝΕ, αλλά την αποτελεσματική λειτουργία του με πραγματική προοδευτική Δημοκρατία και να είμαστε ισότιμοι εταίροι και όχι δούλοι.
Η οικονομική ομηρία της πατρίδας μας στην άπληστη και ανάλγητη οικονομική ολιγαρχία μπορεί να αντιμετωπιστεί με συμπαγές εθνικό μέτωπο από όσους πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και να μη βρεθούμε στο κενό με τυχόν άλλες επιλογές ή σημαίες ευκαιρίας.

2) Η πικρή εμπειρία των πολιτών από την παρακμή του πολιτικού συστήματος, που τα τελευταία τριάντα χρόνια στήθηκε με δημαγωγία και πελατειακές σχέσεις, έχει πλημμυρίσει τους πολίτες με οργή και αγανάκτηση.
Η πολύπλευρη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας έχει κάνει τους πολίτες να νιώθουν απροστάτευτοι από την Πολιτεία. Η εγκληματικότητα για τους ανθρώπους της υπαίθρου είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που θέτουν κατά τις επισκέψεις μου και ακολουθούν οι κλοπές, που έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και το οικονομικό.
Απαιτούν από το ΛΑΟΣ και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καρατζαφέρη να εξασφαλίσει τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια όλων μας. Και τούτο, διότι γνωρίζουν ότι πάγια θέση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι η ισχυρή Πολιτεία με δυνατή αυτονομία, για να πατάξουμε κάθε είδους εγκληματικότητα και να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

3) Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει αποδείξει ότι είναι κόμμα Πατριωτικό και Λαϊκό. Ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μια μακρά πορεία στα πολιτικά πράγματα, με την παρουσία του στο ευρωκοινοβούλιο και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Όλοι πλέον γνωρίζουν με πόσο ρεαλιστικό τρόπο προβάλλει τα διάφορα θέματα είτε είναι εξωτερικά είτε εσωτερικά.
Αμφισβητήθηκαν οι προτάσεις του ΛΑΟΣ (λαθρομετανάστες – εγκληματικότητα - ΑΟΖ κ.λπ.) από άλλα κόμματα ως μη ρεαλιστικές. Ύστερα από λίγο καιρό τις υιοθέτησαν αυτοί που τις αποδοκίμαζαν. Ποιος δε θυμάται τις προτάσεις του κυρίου Καρατζαφέρη για τους λαθρομετανάστες που, ως μοναχικός καβαλάρης, προέβλεπε τον κίνδυνο και τον αποκαλούσαν με διάφορους χαρακτηρισμούς και ιδιαίτερα ότι είναι ακραίος;
Χρειάστηκε να χαθεί πολύτιμος χρόνος και τώρα που έφτασε η κατάσταση στο μη παρέκει, σχεδόν όλοι και ιδίως τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., το θέμα των λαθρομεταναστών το έχουν ψηλά στην ατζέντα τους. Η πρόταση, λοιπόν, αυτή του ΛΑΟΣ δεν ήταν ρεαλιστική;
Όλες οι προτάσεις του ΛΑΟΣ είναι ρεαλιστικές προκειμένου να βγούμε από την κρίση. Π.χ. το ότι ζητούμε να μας δανείζουν οι εταίροι μας με επιτόκιο 1% όπως η ΕΚΤ δανείζει τις τράπεζες είναι μη ρεαλιστική πρόταση; Είμαστε εταίροι των Ευρωπαίων και όχι κάτω από την επικυριαρχία τους. Άλλωστε, η συμφωνία για αλληλεγγύη είναι σε ισχύ. Το ότι θέλουμε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από τη χώρα μας δεν είναι ρεαλιστική; Η Ελλάδα δεν αντέχει αυτό το φαινόμενο. Να παραμείνουν μετανάστες σε ποσοστό 2-3% του πληθυσμού, όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το ότι ζητάμε το αυτονόητο για ισχυρή Αστυνομία, προκειμένου να πατάξει την εγκληματικότητα δεν είναι ρεαλιστική πρόταση;
Όλες οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες και σε καμία περίπτωση ο ΛΑΟΣ δε θα επένδυε στην οργή των πολιτών προς άγραν ψήφων. Γι’ αυτό ζητούμε από τους πολίτες να εκφραστούν στις εκλογές με λογική και νηφάλια και όχι με θυμό, γιατί οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

4) Καταρχήν η Δημοκρατία είναι αντιπροσωπευτική και θα είναι τιμή για τη Μεσσηνία να εκπροσωπηθεί στη Βουλή των Ελλήνων και από βουλευτή του ΛΑΟΣ. Πέραν, όμως, αυτού, έχουμε το σθένος, τις γνώσεις και την πίστη να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του νομού μας. Άλλωστε, ο νομός μας έχει πολλά συγκριτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Χρειάζεται να επιμείνουμε στην εμπέδωση της εννόμου τάξεως και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών και οι πολίτες γνωρίζουν ότι θα το διεκδικήσουμε με ιδιαίτερη πίεση στο κοινοβούλιο.
Ένα από τα πολλά θέματα ανάπτυξης που θα προβάλλουμε είναι η εφαρμογή Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΠΜ) για τον Ταΰγετο, που από τις καταστροφικές πυρκαγιές έχει υποστεί πολλά πλήγματα. Η πολυποίκιλη αξία της περιοχής είναι μεγάλη. Γι’ αυτό θα προτείνουμε τη δημιουργία πρότυπου ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, έρευνας και ενημέρωσης, στο χώρο του κρατικού Ξυλοπριστηρίου Αρτεμισίας, εκτάσεως 20 στρεμμάτων, που να αποτελείται από βιοκλιματικά κτήρια αυτάρκη σε ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές και να είναι συνδεδεμένο με το υπουργείο Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το ΑΤΕΙ Καλαμάτας, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και με διάφορα άλλα ιδρύματα.

Φώτης ΧαρίτοςΥποψήφιος βουλευτής
του ΛΑΟΣ
«Προτείνουμε πράγματα τα οποία έχει άμεση
ανάγκη η ελληνική
περιφέρεια»

1. Το δίλημμα αυτών των εκλογών για εμένα προσωπικά και για το κόμμα στο οποίο ανήκω, είναι κρίσιμο και σοβαρό, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ίδια τη βιωσιμότητα της Ε.Ε. και του ευρώ. Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ελληνικός λαός καλείται ουσιαστικά να αποφασίσει μεταξύ δύο επιλογών. Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρώ ή έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δραχμή. Η απάντηση δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι υποστηρικτές τόσο της μιας όσο και της άλλης επιλογής έχουν τα δίκια τους. Ωστόσο, θα βοηθούσε αρκετά αν παρατηρούσε κανείς ότι δεν είναι η ιδέα της Ε.Ε. και του ενιαίου νομίσματος αυτό που μας ενοχλεί, αλλά η ίδια η δομή και η λειτουργία τους. Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια Ένωση χωρισμένη στα δύο. Από τη μια έχουμε τις χώρες του νότου, οι οποίες είναι οικονομικά ασθενείς. Και από την άλλη τις χώρες του ευρωπαϊκού βορρά, που είναι πιο ισχυρές οικονομικά. Εάν αυτό το χάσμα δεν καλυφθεί, τότε η Ε.Ε. θα διαλυθεί με μαθηματική ακρίβεια. Συνεπώς, η δική μας πρόταση, ως ένα κόμμα που θέλει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, είναι η εξής: Εκλογή κομμάτων που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και τη διατήρησή της στη ζώνη του ευρώ. Και αμέσως μετά συνεργασία με τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου για αλλαγή της δομής και της λειτουργίας της Ε.Ε. προκειμένου αυτή να γίνει μια πραγματική Ένωση ωφέλιμη για όλα τα κράτη μέλη της.

2. Ο κόσμος δεν έχει δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που κυριολεκτικά πεινάνε. Τα χωριά ερημωμένα. Τα καταστήματα στις διάφορες πόλεις χωρίς πελατεία. Η αβεβαιότητα ξεχειλίζει στη ματιά των ανθρώπων που συναντώ. Στο πρόσωπο των συνταξιούχων ζωγραφισμένο το παράπονο, που δούλεψαν επί 10ετίες, πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές τους και σήμερα δεν έχουν ούτε εφάπαξ, ούτε επαρκή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ εισπράττουν μια κατά πολύ μειωμένη σύνταξη. Οι νέοι απογοητευμένοι στις καφετέριες για να σκοτώσουν τον απελπιστικά ελεύθερο χρόνο τους.
Η απαίτηση του κόσμου είναι μια και απολύτως δικαιολογημένη, να αλλάξουν όλα τα παραπάνω. Και εμείς έχουμε τον τρόπο να τα αλλάξουμε όλα αυτά.

3. Οι προτάσεις μας είναι απολύτως ρεαλιστικές καθότι στηρίζονται στην κοινή λογική. Καλούμε τον οιονδήποτε να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του κόμματος (www.laos.gr) ώστε να το διαπιστώσει και μόνος του. Άλλωστε, όλα τα μέτρα που προτείνουμε είναι δοκιμασμένα σε άλλες χώρες και έχουν πετύχει. Άλλα είναι εκείνα τα κινήματα που τυχοδιωκτικά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οργή των ψηφοφόρων, κακοαντιγράφοντας, μάλιστα, πάγιες και θεμελιώδεις δικές μας αρχές.

4. Αν μπει κανένας στο κόπο να διαβάσει το πρόγραμμά μας, θα διαπιστώσει ότι προτείνουμε πράγματα τα οποία έχει άμεση ανάγκη η ελληνική περιφέρεια, άρα και η Μεσσηνία. Ειδικά για τον δικό μας νομό, ενδεικτικά αναφέρω την άμεση πάταξη της εγκληματικότητας, τη γιγάντωση της αστυνόμευσης στην περιοχή, τη με συνοπτικές διαδικασίες απαλλαγή μας από τους λαθρομετανάστες, την ανάδειξη του μεσσηνιακού ελαιολάδου και τις ρυθμίσεις που προτείνουμε για την Γεωργία και τη Κτηνοτροφία. Γίνεται, επομένως, εύκολα αντιληπτό ότι αν εκλεγεί βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, όλα τα ανωτέρω θα μπορέσουν να υλοποιηθούν αρκετά πιο εύκολα, δίδοντας μια επιπλέον ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής μας, στην οικονομική ενδυνάμωση της Μεσσηνίας μας.

Αντώνης Σαούτης
Υποψήφιος βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»

«Ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις που δίνουν λύσεις»
1. Αν κάποιος μπει στο σπίτι σου και σου κλέψει όλα σου τα υπάρχοντα, καταστρέψει όσα δεν μπόρεσε να κλέψει, σου κλέψει ένα μέρος της σύνταξής σου ή και του μισθού σου, εξαιτίας αυτού του ανθρώπου το παιδί σου ή εσύ ο ίδιος μείνετε άνεργοι, και μετά από λίγο καιρό ντυθεί με κοστούμι και γραβάτα και έλθει να σου πει ότι είναι υποψήφιος βουλευτής, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ; Ποιοι μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση; Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Εσύ, πονεμένε Μεσσήνιε πολίτη, αυτούς θα ψηφίσεις; Να το μεγάλο δίλημμα των εκλογών.

2. Τα ζητήματα του κόσμου που μέχρι σήμερα εγώ έχω εισπράξει είναι η αγανάκτηση και απελπισία του εναντίον των δύο «πρώην μεγάλων» κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., που είναι υπεύθυνοι της καταστροφής και συμφοράς που μας έφεραν αυτά τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 30 χρόνια. Επίσης, όλα τα κόμματα μιλάνε με «ταμπέλες», «συνθήματα», «κραυγές» και κανένας δεν τους έχει πει ούτε μια κουβέντα για τα προβλήματά τους, είτε για τα αγροτικά προβλήματα, είτε για τους επαγγελματίες που κλείνουν τα καταστήματά τους το ένα μετά το άλλο, ούτε για το συνταξιούχο, ούτε για τον εργαζόμενο. Αυτό, βεβαίως, δεν το κάνουν, διότι δεν τους ενδιαφέρει το πρόβλημα του ελληνικού λαού, αλλά το ποιος θα κυβερνήσει.

3. Αυτοί που εκφράζουν μια τέτοια άποψη, είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλουν είναι να βγάλουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δίχως πρόγραμμα και ότι το πρόγραμμά μας δεν είναι υλοποιήσιμο. Φυσικά, αυτό γίνεται για ανταγωνιστικούς λόγους και μόνο. Δεν έχουν όμως ψάξει να βρουν τις 100 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, οι οποίες δίνουν όχι μόνο ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, αλλά προτάσεις που δίνουν λύσεις στα βασικότερα προβλήματα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι υλοποιήσιμη η άμεση ψήφιση της μείωσης των βουλευτών από 300 σε 200; Δεν είναι υλοποιήσιμη η μείωση των αμοιβών των βουλευτών κατά 50%; Δεν είναι υλοποιήσιμη η μείωση των ελλειμμάτων με
κύριο εργαλείο τη μείωση του κράτους; Δεν είναι υλοποιήσιμο που ζητάμε οι συνδικαλιστές να αρχίζουν να εργάζονται; 100 είναι οι βασικές προγραμματικές εξαγγελίες, που μπορούμε να αναλύσουμε οποτεδήποτε διεξοδικά.

4. Η προσωπική μου δέσμευση, αλλά και των άλλων υποψηφίων του κόμματος, είναι ότι κατ’ αρχάς τον αγώνα που ήδη ξεκινήσαμε θα τον συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές. Σιγά σιγά θα επισκεφθούμε και θα καταγράψουμε όλα τα προβλήματα της όλης της Μεσσηνίας μέχρι το τελευταίο χωριό. Είτε είναι κάποιος από εμάς βουλευτής είτε όχι, μέσω των βουλευτών του κόμματος, που αναμένεται να έχει 12-15 βουλευτές στη νέα Βουλή, θα βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις την όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και θα απαιτούμε άμεσες λύσεις των προβλημάτων του νομού μας. Δε θα ησυχάζουμε αν δε λύνονται ένα – ένα τα προβλήματα της Μεσσηνίας.

Δημήτρης ΚουκούτσηςΥποψήφιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»

«Είμαστε γνήσιο
λαϊκό εθνικιστικό κίνημα»
1. Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους, που ψευδολογούν εις βάρος του Κινήματός μας. Καταγγελία του μνημονίου, σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους. Κατάργηση των προνομίων των βουλευτών και περιορισμός των αποδοχών τους στο μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας. Κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα.
Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

2. Σήμερα η πατρίδα μας διέρχεται μια βαθύτατη κρίση. Κρίση αξιών και ηθικής. Κρίση οικονομική, πολιτιστική και εθνική. Η ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από τη βαρβαρότητα που επιβάλλει μεθοδευμένα δεκαετίες τώρα το πολιτικό σύστημα και οι ξένοι εντολείς του. Η διαφθορά κυριαρχεί παντού. Τεράστια ποσά, με αδιαφάνεια, δίνονται στους εκλεκτούς και ημέτερους του εκάστοτε κομματικού κράτους που στηρίζουν με κάθε τρόπο το καθεστώς. Οι όποιες αντιρρήσεις από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής και τα ελεγχόμενα συνδικάτα, γίνονται για λόγους αντιπολιτευτικούς και για να εξυπηρετείται το πολιτικό παιχνίδι εξαπάτησης του λαού.
Η αναξιοκρατία, τα κομματικά ρουσφέτια, η τοποθέτηση ανίκανων αλλά προθύμων να υπηρετούν το σύστημα, η πολυνομία με την παραγωγή αντικρουόμενων – φωτογραφικών νόμων και διατάξεων, δημιούργησε ένα σαθρό και διαλυμένο κράτος. Αποτέλεσμα να χάνονται οι δημιουργικές και οι άξιες δυνάμεις του τόπου. Οι συμπατριώτες μας το μόνο που ζητούν από εμάς είναι να εξευτελίσουμε το παρόν σύστημα εξουσίας και να τους δώσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια.

3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, με αρχές, θέσεις και πρόγραμμα. Η πολιτική της Χρυσής Αυγής ενώνει τους Έλληνες. Είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα και όσους επιβουλεύονται την εξαφάνιση του έθνους και την υποδούλωση του λαού μας. Απορρίπτει τις ξεπερασμένες ιδεολογίες και τα κατασκευασμένα ιδεολογήματα που τεχνητά χωρίζουν το λαό μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στοχεύει στη δημιουργία ενός εθνικού λαϊκού κοινωνικού κράτους με ίσες ευκαιρίες για όλους. Απευθυνόμαστε στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγαπούν την Πατρίδα και τους καλούμε να ξεπεράσουν τα λάθη του χθες και να πυκνώσουν τις τάξεις μας.

4. Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν για το Εθνικιστικό Κίνημα τη μητέρα των μαχών. Τουναντίον, οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν αποτελούν παρά μια ακόμα σκληρή μάχη του Κινήματος εναντίον ενός αντεθνικού κράτους, το οποίο επιδιώκει τον αφανισμό των Ελλήνων και το καθολικό ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος. Μια ακόμη μάχη, στον ολοκληρωτικό πόλεμο τον οποίο η Χρυσή Αυγή έχει κηρύξει από ιδρύσεώς της, κατά του Καθεστώτος των ξενόδουλων και των διεφθαρμένων. Και βρισκόμαστε σήμερα, ξανά, μόνοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, να δίνουμε τον Αγώνα για να περισώσουμε όχι την Τιμή του Κινήματος, η οποία στέκει περήφανη ως απόρθητο Φρούριο, αλλά την Τιμή και την Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου Λαού, ολάκερου του Ενδόξου μας Έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα