Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μεσσηνία: Θα γίνει χαμός αν δεν πάρει έστω και 20% το ΠΑΣΟΚ..!


Στην πενταεδρική Μεσσηνία, όπου το ΠΣΟΚ για να είναι βέβαιο πως θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση θα πρέπει να συσπειρώσει πάνω από το 50% των ψηφοφόρων του το 2009. Σε διαφορετική περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, από ένα ακραίο 4-0 υπέρ της ΝΔ στην Κορινθία, έως την εκπροσώπηση κάποιου μικρού κόμματος στη Μεσσηνία, παρόλο που το ποσοστό που θα υπολείπεται αισθητά από το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η εκτίμηση του Ηλία Νικολακόπουλου για την περιφερειακή ενότητα της Μεσσηνίας. Πρακτικά σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει στον νομό να ξεπεράσει το 20% για να έχει έστω και ένα βουλευτή στην επόμενη Βουλή.
Αλλοιώς για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν θα πάρει καμία έδρα..!
Αν και ο αναλυτής θεωρεί ακραίο σενάριο ακόμα και το να βγάλει έδρα μικρό κόμμα στην Μεσσηνία και θεωρεί μία λογική πιθανή εκδοχή ακόμα και το 4-1 υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Πρέπει να έχει ακραία…τύχη και ο κ.Πετράκος για να γίνει βουλευτής αφου πρώτα ξεπεράσει τον Καμμένο…!
Στο υπόλοιπο ρεπορτάζ των Νέων αναφέρεται:

Μεσσηνία. Μία από τις δύο επιλογές του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αποτελεί, όπως και το 2009, η γενέτειρά του. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει και σε αυτή την αναμέτρηση ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος καθώς και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Αντιθέτως, δεν περιελήφθη τελικά η πρώην βουλευτής Σοφία Καλαντζάκου. Με την απουσία του π΄ρωην βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, που μετακόμισε στη ΔΗΜΑΡ και κατέρχεται στην Β΄Αθηνών, θα δώσει τη μάχη το ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο του οποίου είναι οι δύο βουλευτέςτου νομού Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κουσελάς καθώς και ο υποψήφιος και το 2009 Λεωνίδας Φιλιππόπουλος , γιός του πρώην υπουργού Θανάση Φιλιππόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα