Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Επίθεση Ανδρινόπουλου για τις αλλαγές αντιδημάρχων στην Τριφυλία

Επίθεση Ανδρινόπουλου για τις αλλαγές αντιδημάρχων στην Τριφυλία

«Τη σημερινή δημοτική αρχή δεν την ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός των υπηρεσιών του δήμου, αλλά πρωτίστως την ενδιαφέρει η αντιμισθία των αιρετών συμβούλων της».
Αυτό σημειώνει σε χθεσινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Τριφυλία αλλάζει» Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, με αφορμή την καθυστέρηση στον ορισμό αντιδημάρχων. Οπως τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο μη ορισμός έχει σαν αποτέλεσμα βασικοί τομείς του δήμου να είναι ακέφαλοι και να υπολειτουργούν.
Αναλυτικά ο κ. Ανδρινόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Εχουν περάσει ήδη 13 ημέρες από τη λήξη της θητείας των τέως αντιδημάρχων και ο δήμαρχος Τριφυλίας δεν έχει αποφασίσει ακόμη να ορίσει νέους, με αποτέλεσμα βασικοί τομείς του δήμου να είναι ακέφαλοι και να υπολειτουργούν. Οι επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και στους Ελληνες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και μη, από το νόμο Κατρούγκαλου, ήταν γνωστές σε όλους, δήμαρχο και συμβούλους της πλειοψηφίας από τον περασμένο Μάιο και θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους, ώστε κανένας τομέας του δήμου να μην μείνει ακέφαλος ούτε για μία ημέρα, μέχρις ότου αποσαφηνισθούν οι όποιες παρατηρήσεις και διορθωθούν οι δυσλειτουργίες και τα κενά που δημιούργησε αυτός ο νόμος. Τη σημερινή δημοτική αρχή όμως δεν την ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός των υπηρεσιών του δήμου, αλλά πρωτίστως την ενδιαφέρει η αντιμισθία των αιρετών συμβούλων της, διότι διαφορετικά θα είχε ορίσει εντεταλμένους συμβούλους, με τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και έτσι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη λειτουργία και το συντονισμό των υπηρεσιών. Δυστυχώς για το Δήμο Τριφυλίας, ο κ. Κατσίβελας και οι συνεργάτες του παρακολουθούν από μακριά τα τεκταινόμενα στο δήμο, ρίχνοντας πάντοτε το βάρος στο επικοινωνιακό παιχνίδι και έχοντας έτοιμη τη δικαιολογία για ό,τι δεν τους είναι αρεστό ή εύκολο στη διοίκηση ότι φταίνε οι προηγούμενοι ή φταίει η κυβέρνηση ή φταίει η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Η παράταξή μας «Η Τριφυλία αλλάζει» από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας θα είναι δίπλα στους πολίτες της Τριφυλίας και ανά πάσα στιγμή είτε εντός είτε εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρεμβαίνει με προτάσεις, αλλά και ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Τριφυλίας και όχι την επαγγελματική μας αποκατάσταση και το πολιτικό μας μέλλον».
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα