Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια


Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο.
Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε: Ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Στην εκδήλωση θα μετάσχει ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό: Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για "κόκκινα" δάνεια, όσο και οφειλές προς το Δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ). Να απαντηθούν ερωτήσεις - απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες. Να τεθούν
από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τη διαχείριση ιδιωτικού χρέους.

Στην εκδήλωση καλούνται να μετάσχουν όλοι οι τοπικοί φορείς, όπως -μεταξύ άλλων- ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα