Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Οικονομικής Επιτροπής ΤριφυλίαςΤην πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το πρωί η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας με τη νέα της σύνθεση, σε κλίμα σύμπνοιας και ευχών για καλή συνεργασία, καθώς από όλες τις πλευρές αναγνωρίστηκε ο σημαντικός της ρόλος στην λειτουργία του δήμου.
Πέρα από την συγκρότησή της, εξελέγη και αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, που προήδρευσε στην συνεδρίαση, παρουσία και της νέας αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννας Κωνσταντέλου, καλωσόρισε όλα τα νέα μέλη και επισήμανε ότι η Οικονομική Επιτροπή παίρνει τις πιο καθοριστικές αποφάσεις. Πρόκειται, είπε, για ένα πολύ σημαντικό θεσμό. "Εξασφαλίζει την διαφάνεια που οφείλουμε να υπηρετούμε. Ευχήθηκε να λειτουργήσει με πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των πολιτών.
"Θα συνεργαστούμε όπου απαιτείται και θα στηρίξουμε τις εισηγήσεις εφόσον δεν είναι αντίθετες με την πολιτική κατεύθυνση της παράταξής" μας επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος. Τόνισε πως όλοι θα πρέπει να έχουν κατά νου πως πρόκειται για το σοβαρότερο όργανο μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και οι αποφάσεις του έχουν αντίκτυπο σε όλους.
Όσον αφορά τις πρώτες αποφάσεις, ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς εγκρίθηκαν δαπάνες για τις μετακινήσεις υπαλλήλων για διάφορους λόγους.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα