Σάββατο 15 Απριλίου 2017

«Γεύμα Αγάπης» σε 53 οικογένειες από την Κοινωφελή Επιχείρηση Τριφυλίας


Τρόφιμα για «Γεύμα Αγάπης» σε 53 οικογένειες της Τριφυλίας που έχουν ανάγκη στήριξης κατά τις άγιες μέρες του Πάσχα διένειμε χθες η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας! 
Η διανομή έγινε έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που ελήφθη σε συνεδρίαση στις 7 Απριλίου.
Ο πρόεδρός της, Ανδρέας Μπουγάς, στην εισήγησή του πρότεινε «τη διανομή γευμάτων αγάπης σε (53) οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης τις ημέρες του Πάσχα. Η Κοινωφελής Επιχείρηση, σύμφωνα με το ΦΕΚ ίδρυσής της, στο πλαίσιο του Τμήματος Αλληλεγγύης, δύναται να εκτελεί δράσεις αλληλεγγύης και γι’ αυτό το λόγο έχει προβλέψει και κωδικό αριθμό στον προϋπολογισμό της, συνολικού ποσού 5.000 ευρώ. Προτείνεται το γεύμα αγάπης να περιλαμβάνει αρνί, πατάτες, φέτα, αυγά, τσουρέκι και σαλατικά».
Η δαπάνη προϋπολογίστηκε στα 3.600 ευρώ, ενώ αναζητήθηκαν και βρέθηκαν χορηγίες κηπευτικών και κρασιού για το γιορτινό τραπέζι.
Ο κ. Μπουγάς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση προμήθειας κρέατος (αρνιού), αυγών, πατατών, τυριού φέτας και τσουρεκιών, ενώ χθες το πρωί έγινε η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους. Βεβαίως, πρέπει να τονισθεί πως δεν καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες οικογενειών και ατόμων, καθώς στο Δήμο Τριφυλίας οι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) αγγίζουν τις 392 οικογένειες και από αυτές επελέγησαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση και τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας 53.
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου

2 σχόλια:

  1. Η κοινωφελής επιχείρηση.... ο Κος Μπουγάς..... απ' ευθείας ανάθεση....
    Καλό Πάσχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....καθώς στο Δήμο Τριφυλίας οι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) αγγίζουν τις _392_ οικογένειες και από αυτές επελέγησαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση και τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας _53_. Ποιοι τις επέλεξαν και με ποια κριτήρια; Καλό Πάσχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα