Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Γέμισε κόσμο η Μεσσηνία: Σταθερή η Καλαμάτα - Μικρή μείωση στην Τριφυλία

Στα ίδια επίπεδα με πέρσι είναι η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα προς την Καλαμάτα και το μεγαλύτερο μέρος της Μεσσηνίας, μέσω του αυτοκινητόδρομου.
Γέμισε κόσμο  η Μεσσηνία: Σταθερή η Καλαμάτα - Μικρή μείωση στην Τριφυλία
Ωστόσο, μειωμένη εμφανίζεται η κίνηση προς την Τριφυλία και τη Νότια Ηλεία. Η μείωση των εκδρομέων προς τον γειτονικό νομό σχετίζεται βέβαια και με την Ολυμπία Οδό, λόγω του νέου αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Πάτρα που παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες και τον οποίο φαίνεται να προτίμησαν οι οδηγοί.
Μειωμένη είναι φέτος η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα και προς τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου που χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο του "Μορέα".
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον "Μορέα", από τη Μεγάλη Τρίτη έως και χθες Μεγάλη Παρασκευή τις πρώτες απογευματινές ώρες, στα διόδια του Σπαθοβουνίου η κίνηση ήταν μειωμένη γύρω στο 8,5% σε σχέση με πέρσι (φέτος είχαν περάσει πάνω από 53.000 αυτοκίνητα - πέρσι πάνω από 58.000). Στα διόδια της Βελιγοστής η μείωση καταγραφόταν
γύρω στο 10,5% (φέτος πάνω από 20.000 - πέρσι πάνω από 22.500). Από τα διόδια της Καλαμάτας (Αρφαρών) είχαν περάσει πάνω από 14.000 αυτοκίνητα, όσα ήταν και πέρσι.
Η εκτίμηση των υπευθύνων του "Μορέα" είναι λοιπόν ότι η μείωση στη Βελιγοστή αφορά τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Νότια Ηλεία και Τριφυλία. Επίσης, οι υπεύθυνοι του "Μορέα" θεωρούν ότι μια κάποια μείωση είναι αναμενόμενη, καθώς πέρσι το Πάσχα ήταν πιο αργά, ενώ μέσα στην εορταστική περίοδο περιλαμβανόταν και η Πρωτομαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα