Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

68χρονη συζυγοκτόνος: “Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη!”

Θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της δήλωσε αποκλειστικά στο MessiniaLive πως ήταν η 68χρονη που σκότωσε το σύζυγό της χθες το μεσημέρι, χτυπώντας τον με τον πλάστη, αφού προηγουμένως του είχε ρίξει καυτό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.
Η γυναίκα προσερχόμενη νωρίτερα στην Εισαγγελία Καλαμάτας, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, και της διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης, η δικηγόρος Αγλαΐα Κουμάντου. Όπως μας δήλωσε, στο MessiniaLive ο 73χρονος την κακοποιούσε, την χτυπούσε και την έβριζε, και αυτό η ίδια δεν το άντεχε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει την Κυριακή το μεσημέρι όλη της την οργή, κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καυγά που είχαν. “Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη”, είπε χαρακτηριστικά. “Με έβριζε, με χτυπούσε. Τι νά’κανα και γω;”
To ζευγάρι έχει δύο παιδιά 47, και 45 ετών. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν το 1971 με συνοικέσιο. “Δεν επικοινωνούσαμε ποτέ”, είπε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι διατηρούσε για 18 χρόνια καφενείο-μπακάλικο στη Σκάλα, αλλά το έκλεισαν πριν 3 περίπου χρόνια, το 2016. Από τότε τα προβλήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα, καθώς και ο γιος τους ήταν άνεργος. Η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με το πόδι της, ωστόσο όπως μας

δήλωσε εκείνη ήταν που το συντηρούσε το μαγαζί. “Αναγκάστηκα να πάρω πρόβατα, για να έχουμε εισόδημα”, μας δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αργότερα, αρρώστησε και ο σύζυγός της και τότε τα άφησε όλα στην τύχη τους. Ο σύζυγός της, σύμφωνα με όσα μας δήλωσε η 68χρονη, άρχισε να ξεπουλάει την περιουσία τους, είχαν οικονομικά προβλήματα με δάνεια, και κινδύνευε το σπίτι τους με πλειστηριασμό. “Έτρωγε τα λεφτά μας, τη σύνταξη, και όλο μου ζητούσε λεφτά. Αυτό γινόταν 3 χρόνια . Μου μαύρισε τη ζωή…Ντρέπομαι για ότι έγινε.. αλλά υπέφερα.”
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 68ΧΡΟΝΗΣ: “ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ- ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΣΥΝΗ”
νήγορος της 68χρονης, Αγλαΐα Κουμάντου, δήλωσε στο MessiniaLive, ότι η 68χρονη βρίσκεται σε σύγχυση, και την Τετάρτη θα ζητήσουν να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς θεωρεί ότι η κατηγορία “σε ήρεμη ψυχική κατάσταση” που της αποδίδεται δεν ευσταθεί. Η 68χρονη ήταν θύμα κακοποίησης από το σύζυγό της από την ημέρα που παντρεύτηκαν, όπως μας είπε χαρακτηριστικά η κ.Κουμάντου. “Θεωρώ ότι η ίδια δεν ξέρει και δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί. Βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση”, δηλώνει για την 68χρονη η δικηγόρος της”.
ρεπορτάζ: Μαίρη Περδικέα-Θανάσης Πουλόπουλος  messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα