Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Λεβεντάκη με Νίκα: Μελέτες για περιφερειακό Γαργαλιάνων

Σε προτεραιότητα μπαίνει η μελετητική προετοιμασία του έργου του περιφερειακού δρόμου Γαργαλιάνων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του, όπως συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Η συνάντηση έγινε στην Περιφέρεια στην Τρίπολη σε πολύ καλό κλίμα, όπου συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα έργα που αφορούν την περιοχή και θα μπουν σε προτεραιότητα.
Για τον περιφερειακό των Γαργαλιάνων ζητήθηκε να ετοιμαστούν οι μελέτες μέχρι τέλος Οκτωβρίου, προκειμένου να προωθηθεί για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ένα έργο που όπως τονίστηκε από το δήμαρχο είναι προτεραιότητας. Από εκεί και πέρα συζητήθηκε η πορεία των εργασιών στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, οι οποίες θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Επίσης για το δρόμο Κυπαρισσία - Γαργαλιάνοι ειπώθηκε ότι θα γίνουν εργασίες βελτίωσης ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Θα γίνει συμπληρωματική σύμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή του Λαγκούβαρδου, ενώ για το έργο του αλιευτικού

καταφυγίου Μαραθούπολης τονίστηκε ότι είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του. Επίσης ο δήμαρχος εξασφάλισε ένα ακόμη γκρέιντερ από την Περιφέρεια για το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συνδράμει στις ανάγκες οδοποιίας του Δήμου Τριφυλίας.
Σε σχετική δήλωση ο κ. Λεβεντάκης ευχαριστώντας τον κ. Νίκα τόνισε: «Αυτά που μου είχε υποσχεθεί από την αρχή ο άνθρωπος αυτός και την αγάπη του και τη συμπαράστασή του στην Τριφυλία την αποδεικνύει με κάθε τρόπο και τον ευχαριστούμε όλοι οι Τριφύλιοι, εγώ σαν δήμαρχος και όλοι οι Τριφύλιοι».   Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα