Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Διαδικασίες έκπτωσης για καθυστερήσεις έργων στη Μεσσηνία ξεκινά ο Π. Νίκας

Να κινηθεί άμεσα η διαδικασία έκπτωσης εργολάβων που καθυστερούν έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στη διάρκεια σύσκεψης που είχε στην Καλαμάτα, με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μεσσηνίας.
"Σε δημοπρατημένα έργα υπάρχουν καθυστερήσεις από εργολάβους – έδωσα εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία έκπτωσης. Στο εξής, τα αιτήματα παρατάσεων θα έρχονται πολύ δύσκολα προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή και μόνο αν είναι επαρκώς τεκμηριωμένα" επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας.
Ο περιφερειάρχης, που ζήτησε να ολοκληρωθούν οι μελέτες για εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ, έδωσε εντολή να προκηρυχθεί η δημοπράτηση έργου ασφαλτόστρωσης και οριζόντιας σήμανσης, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
Το μεγαλύτερο ποσοστό της πιο πάνω εργολαβίας θα αφορά περιοχές μεγάλου

κυκλοφοριακού φόρτου, από τη συμβολή της Νέας Εισόδου της Καλαμάτας με την οδό Αρτέμιδος μέχρι τη Θουρία και τη Μεσσήνη. Ένα μικρότερο ποσοστό, θα αφορά την περιοχή από τη συμβολή της οδού Ναυαρίνου με την οδό Λακωνικής, μέχρι την Αγία Σιών.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, την τρέχουσα εβδομάδα ξεκινά εργολαβία ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Μάνης, η οποία αποτελεί εξελισσόμενο έργο με δαπάνη 300.000 ευρώ.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα