Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τρόμος στην Τριφυλία από 3 κουκουλοφόρους - Αλωνίζει η συμμορία των ληστών

Τρόμος στην Τριφυλία από 3 κουκουλοφόρους - Αλωνίζει η συμμορία των ληστών
Συμμορία τριών κουκουλοφόρων ληστών τρομοκρατεί την Τριφυλία. Από το περασμένο Σάββατο έχει "χτυπήσει" στο Καλό Νερό, στο Σιδηρόκαστρο, στη Μουριατάδα και χθες το πρωί στην Ελαία. Οι κακοποιοί μπαίνουν στα σπίτια, ασκούν σωματική βία στα θύματά τους για να τα ακινητοποιήσουν και αρπάζουν ό,τι βρουν. Συνήθως μπαίνουν στα σπίτια από ανασφάλιστα παράθυρα και με φραστικές απειλές "πείθουν" τα θύματα να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο έχουν.
Χθες τα ξημερώματα οι τρεις κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν σε σπίτι 51χρονου στην Ελαία, τον ακινητοποίησαν με τη βία και έκλεψαν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα χρυσαφικά.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι κακοποιοί "χτύπησαν" στη Μουριατάδα. Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, στο οποίο διαμένει και φιλικό τους πρόσωπο. Αφού τους ακινητοποίησαν με φραστικές απειλές, οι τρεις άγνωστοι αφαίρεσαν 50 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα με το σταυρό της καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.
Στο Καλό Νερό τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου οι ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ανδρόγυνου και άρπαξαν 700 ευρώ, κοσμήματα αξίας περίπου 700 ευρώ και δύο κινητά. Με λεία 7.310 ευρώ έφυγαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από σπίτι ζευγαριού στο Σιδηρόκαστρο οι τρεις κουκουλοφόροι ληστές.
Η δράση τους μετά τις δυο πρώτες ληστείες έγινε πρωτοσέλιδο στο φύλλο της "Ε" την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Οι κακοποιοί δεν πτοούνται και συνεχίζουν να ληστεύουν ανυποψίαστα θύματα στα χωριά της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα