Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πιάστηκαν 4 άτομα με 180 κιλά χασίς

 Πιάστηκαν 4 άτομα με 180 κιλά χασίςΕξαρθρώθηκε, σήμερα (2-12-2011) ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές των Νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας. Σε εργασιακό χώρο, συλλογής μετάλλων στην Τρίπολη, βρέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ποσότητας πάνω από 180 κιλά.
Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις, συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή, σήμερα (2-12-2011) σε περιοχές της Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας, τέσσερις (4) ημεδαποί, 47, 56, 45 και 60 ετών, αντίστοιχα οι οποίοι ήταν μέλη της οργάνωσης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή και άλλων μελών στην οργάνωση.
Στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας καθώς και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Αναλυτικότερα, ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων που πρόεκυψαν μέσα από φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους, εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης καθώς και η ταυτότητα των μελών της οργάνωσης. Σήμερα το πρωί σε ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές αστυνομικές επιχειρήσεις συνελήφθησαν οι τέσσερις ημεδαποί.
Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης σε εργασιακό χώρο, συλλογής μετάλλων στην Τρίπολη, βρέθηκαν κρυμμένοι με επιμέλεια, είκοσι επτά (27) σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 180.950 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκαν, τέσσερα οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 9,490 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και μία(1) ζυγαριά ακριβείας.
Οι Αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την τυχόν συμμετοχή και άλλων μελών στην εγκληματική οργάνωση.
Από την ΑΔ Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα