Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρήστος Χριστόπουλος:Ελεος. Η υποκρισία, η αχαριστία, ο καιροσκοπισμός, ο κυβερνητισμός, ο εαυτουλισμός ........

DSC03030Ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρήστος Χριστόπουλος: «Βομβαρδιζόμαστε τις τελευταίες μέρες από δηλώσεις επί δηλώσεων στελεχών παντός μεγέθους, νοοτροπίας, αντίληψης και τάσης, είτε σε 4άδες, είτε σε 3άδες, είτε σε 6άδες για τη δήθεν επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Λες και το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο όλοι αυτοί συνυπήρξαν, καθοδήγησαν και το οδήγησαν εδώ που σήμερα βρίσκεται, δεν είναι ο πολιτικός φορέας για τον οποίο και υπερήφανοι δήλωναν και σίγουροι και πεπεισμένοι ήσαν για την επάρκεια και κοινωνική και εθνική συνεισφορά του και οι ίδιοι δημιουργοί και διαχειριστές του. Ελεος. Η υποκρισία, η αχαριστία, ο καιροσκοπισμός, ο κυβερνητισμός, ο εαυτουλισμός έχουν ελάχιστα και ανυπέρβλητα όρια και γι’ αυτούς που έζησαν τη διαδρομή τους υποταγμένοι και βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα παραπάνω χαρακτηριστικά. Προσωπικά και με την ιδιότητα του γραμματέα, ούτε θέλω, ούτε προσφέρομαι να γίνω μέρος της δήθεν παραπάνω αγωνίας, φλυαρίας και ανευθυνότητας.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη ανασυγκρότησης, επιβεβαίωσης της διαχρονικής πολιτικής φυσιογνωμίας του, κατάκτησης και κατοχύρωσης της εσωκομματικής του δημοκρατίας, εκρίζωσης και αποβολής των καρκινωμάτων του, σεβασμού επιτέλους των πραγματικών στελεχών της βάσης, βαθιάς ανανέωσης του στελεχιακού του δυναμικού και σε ηλικία και σε ήθος, αντίληψη, νοοτροπία και ευαισθησία, με σημαία και πάλι την αλλαγή, για να αλλάξουν όλα όσα πληγώνουν το φιλότιμο και το συμφέρον του λαού. Και για να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα όλα όσα ο λαός προσδοκά κι ελπίζει από το πολιτικό σύστημα. Ολα αυτά απαιτούν απ’ όλους υπεθυνότητα και σοβαρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα