Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Τριφυλίας: Επιβολή ΦΠΑ στους λογαριασμούς νερού

Δήμος Τριφυλίας: Επιβολή ΦΠΑ στους λογαριασμούς νερού Επιβολή ΦΠΑ στους λογαριασμούς κατανάλωσης νερού έρχεται στο Δήμο Τριφυλίας, στις δημοτικές ενότητες που οι λογαριασμοί εισπράττονται από το δήμο. Αυτό προβλέπει σχετικός νόμος όπως μας επισήμανε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, και ο ΦΠΑ θα πρέπει να επιβληθεί στους λογαριασμούς. Να σημειώσουμε ότι αυτό αφορά όλες τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες εκτός από αυτή της Κυπαρισσίας όπου ήδη οι καταναλωτές πληρώνουν ΦΠΑ στο νερό, καθώς εκεί έχει συγκροτηθεί Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης.
Εξάλλου, χθες έγινε σύσκεψη του δημάρχου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προσωπικού Ευστάθιο Ανδρινόπουλο και τον πρόεδρο της επιτροπής για τη συγκρότηση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, Γιώργου Καραμπότσου, για την προσαρμογή του ΟΥΕ στις νέες κυβερνητικές αποφάσεις με τις οποίες καταργούνται οι κενές οργανικές θέσεις.
Οπως μας τόνισε ο κ. Κόλλιας, είχε φτιαχτεί ένας Οργανισμός με συγκεκριμένη προοπτική και με βάση τις νέες αρμοδιότητες που έχει ο διευρυμένος δήμος, πλέον όμως τα δεδομένα αυτά αλλάζουν, καθώς όχι μόνο δεν προβλέπονται νέες θέσεις για τις ανάγκες που υπάρχουν, αλλά καταργούνται και οι κενές θέσεις του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα