Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΗ: Κατάσχεση 9,5 εκατ. στον Μελισσανίδη

Μείζον θέμα οι φορολογικές εκκρεμότητες του επιχειρηματία που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», η οποία σε ρεπορτάζ της που φέρει τον τίτλο «Ζήτημα νομιμότητας της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ εγείρει η υπόθεση Σταυρίδη» κάνει αναφορά όχι μόνο σε «οσμή διαπλοκής» μεταξύ κυβερνητικών στελεχών με επιχειρηματίες, μετά την υπόθεση της παραπομπής του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά αποκαλύπτει και την πτυχή των φορολογικών εκκρεμοτήτων του νέο ιδιοκτήτη του 33% του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ειδικότερα, αναφέρει η εφημερίδα: «Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, διευθύνων σύμβουλος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Πετρέλαια Αιγαίου Ανώνυμος Εταιρεία Πετρελαιοειδών» φέρεται να απειλείτο από την εφορία με αναγκαστική κατάσχεση εις χείρας τρίτου για το ποσό των 9.425.166,59 ευρώ».

1 σχόλιο:

  1. ΣυνδημότηςΑυγούστου 20, 2013

    Δ.Μελισσανίδης η ενσάρκωση του " δαιμόνιου του έλληνα ! " Πως ο " δάσκαλος " της σχολής οδηγών " κατάφερε " με την αμέριστη βοήθεια του Β.Βαρδινογιάννη με " ένα μικρό παλιό σαπιοκάραβο ", που λέει και το τραγούι να γίνει αρχηγός στόλου πετρελαιοφόρων;Θαύμα,θαύμα!
    Και πάντα με το σταυρό στο χέρι! Οκτώ αναβολές,μέχρι παραγραφής για εκτεταμένη λαθρεμπορία! Σήμερα και με " απόλυτα διαφανείς; " διαδικασίες και μεγαλομέτοχος του Ο.Π.Α.Π και αύριο ποιος ξέρει που θα " επενδύσει; " Και τον τιμά με την φιλία του ο Πρωθυπουργός. Λίγο το έχετε; Ανοίγουν πόρτες!
    Και ο λαός; Καμαρώνει! Αφού κατά πλειοψηφία ψηφίζει το ίδιο κόμμα με τον τιτανοτεράστιο επιχειρηματία! Τέτοιος ηλίθιος είναι και καλά του κάνουν. Εμείς όμως τι φταίμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα