Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πέθανε νεαρός ασκούμενος στην Bank of America - σύμφωνα με τον Indepentent εργαζόταν άυπνος τρία 24ωρα


Ένας Γερμανός ασκούμενος στην Bank of America πέθανε αιφνιδίως, επιβεβαίωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής τράπεζας, χωρίς να σχολιάσει τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι ο άτυχος νεαρός εργαζόταν επί τρεις ημέρες χωρίς να κοιμηθεί καθόλου.

Ο Μόριτς Έρχαρτ εργαζόταν στα γραφεία της τράπεζας στο Λονδίνο. Είχε μόλις ολοκληρώσει την έκτη εβδομάδα της άσκησής του, που επρόκειτο να διαρκέσει συνολικά επτά εβδομάδες. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ρυθμό εργασίας του νεαρού και των υπολοίπων ασκουμένων της Bank of America.
"Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από την είδηση του θανάτου του Μόριτς Έρχαρτ. Τον εκτιμούσαν οι συνάδελφοί του και ήταν ένας ασκούμενος με πολλά υποσχόμενο μέλλον στην επιχείρησή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Ιντιπέντεντ ο Έρχαρτ εργαζόταν «μέχρι τις έξι το πρωί» επί τρεις συνεχόμενες ημέρες. Βρέθηκε νεκρός από τους συγκατοίκους του, στο ντους του διαμερίσματος που νοίκιαζαν. Στο ίδιο άρθρο, ένας άλλος ασκούμενος που ζούσε στο ίδιο κτίριο με τον Έρχαρτ δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο νεαρός Γερμανός είχε μείνει ξάγρυπνος για οκτώ νύχτες μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα