Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Η Ζωή Γεωργαντά κατηγορεί τον Στουρνάρα για μαγείρεμα του ελλείμματος -Ο εισαγγελέας έχει το λόγο


Με μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα *Το Χωνί Της Αντίστασης* η Ζωή Γεωργαντά, η θαρραλέα γυναίκα που αποκάλυψε πώς ο Παπακωνσταντίνου πήγε νύχτα στο σπίτι του ελλείμματος-λάστιχου και το φούσκωσε με την τρόμπα να φτάσει το 15,6%, ρίχνει ευθύνες και στον Στουρνάρα ο οποίος ήταν από τους *σοφούς* που αλλοίωσαν το έλλειμμα στην περίοδο 1997-2003...
Στην καταγγελία Γεωργαντά για ψευδή διόγκωση του ελλείμματος από το 12 στο 15,6% είχε ανταποκριθεί άμεσα ο οικονομικός εισαγγελέας κύριος Πεπόνης και διέταξε εισαγγελική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας αμφισβητεί πια μόνο ο Πάνος ο Καμμένος.
Τη διεξαγωγή αυτής της *ψυχιατρικής* έρευνας υποστήριξε ανοιχτά και ο νυν πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι ικανός να σχηματίσει εξεταστική επιτροπή για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο και να μας αποδείξει ότι η δική του πολιτική, σε συνεννόηση με τη Μέρκελ, είναι αμιγώς αντιμνημονιακή και κατά γράμμα αυτή του Ζαππείου ένα-δύο [speak into the mic].Περιμένω από τον οικονομικό εισαγγελέα κύριο Παναγιώτη Αθανασίου να λάβει σοβαρά υπόψη τη νέα καταγγελία της Ζωής Γεωργαντά και να διατάξει έρευνα για το συμμετοχή ή όχι του κυρίου Στουρνάρα στο μαγείρεμα του ελλείμματος την επίμαχη περίοδο 1997-2003. Ακόμη, περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να υποστηρίξει με θέρμη -και στη λογική του όλα στο φως- τη σε βάθος έρευνα για την εξακρίβωση της αλήθειας.

Είμαι βέβαιος ότι δε θα ισχύσουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για τους Παπακωνσταντίνου-Στουρνάρα σε μία ευνομούμενη χώρα όπως η Ελλάδα.

Πηγή: epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα