Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας»

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ;
Αποκαλύψεις Γεωργιάδη για την επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση Σαμαρά. Τα στελέχη της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά το λένε πια ανοικτά: "Χρησιμοποιήσαμε τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό".
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό: "Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα".
Τι ομολογεί ο κύριος Γεωργιάδης; Ότι η κυβέρνηση Σαμαρά υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αφού δεν υπήρξε ποτέ διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Ο κύριος Γεωργιάδης αποκαλύπτει επισης ότι η εκτόξευση της ανεργίας, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού ήταν επιλογές και πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά που χρησιμοποίησε ως πρόσχημα το μνημόνιο. Το χειρότερο είναι ότι αποκαλύπτει πως η απειλή της μη είσπραξης των δόσεων ή της χρεοκοπίας εντάχθηκε στη συντονισμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Επίσης αποκαλύπτει ότι η λαοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να μπει στο καταστροφικό μνημόνιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για να ακούσετε την κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.




Πηγή:www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα