Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οι "γαλάζιοι" κομάντο της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης

Ποια είναι τα πρόσωπα κλειδιά στην λειτουργία του νέου δημόσιου καναλιού

Σκληρά "γαλάζια" στελέχη είναι μια σειρά από πρόσωπα που κάνουν κουμάντο στη νέα Δημόσια Τηλεόραση. Η ομάδα αυτή εκτός από έμπιστη της πολιτικής ηγεσίας, θα έχει και λόγο, ο καθένας από την πλευρά του και στην αξιολόγηση των αιτήσεων πρόσληψης, αναλαμβάνοντας παράλληλα και "μυστικές" αποστολές, ώστε η νέα Δημόσια τηλεόραση, να λειτουργήσει εύρυθμα, αλλά και να μην παρουσιάσει ξανά το χάλι και τις παθογένειες της παλιάς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα περιλαμβάνονται παλαιά και νέα στελέχη της ΕΡΤ, όπως ο Γιώργος Αντωνίου, δημοσιογράφος και κουμπάρος του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος ανήκε στον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης στην ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Σαραβάκος, υπάλληλος της ΕΡΤ στον τεχνικό κλάδο, πρώην νομάρχης Αργολίδας, οποίος επανήλθε στην ΕΡΤ ύστερα από απουσία 20 χρόνων ως γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών. Ο Ηλίας Φαραντόπουλος, υπάλληλος της ΕΡΤ και διευθυντής του γραφείου του Αιμίλιου Λιάτσου. Στην λίστα περιλαμβάνεται ακόμα η Ματίνα Σκοτάδη, διοικητική υπάλληλος της ΕΡΤ.
Η στελέχωση της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης θα γίνει με πολύ προσεκτικά βήμα και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα