Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Λιντσάρισαν» ελεγκτές του ΣΔΟΕ χθες το βράδυ στη Μαραθόπολη

Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ στη Μαραθόπολη δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ – ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.
lintsarisan-elegktes-tou-sdoeΣύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 το βράδυ, κι ενώ στη Μαραθόπολη δεν έπεφτε καρφίτσα καθώς την ίδια ώρα στην πλατεία ήταν σε εξέλιξη η θεσμοθετημένη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθόπολης «Γιορτή Σαρδέλας» και χιλιάδες επισκέπτες έκαναν τη βόλτα τους στο γραφικό ψαροχώρι που αποτελεί τουριστικό προορισμό για την ευρύτερη περιοχή, «μπουκάρισαν» σε καφέ – ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος. Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος
Γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις ώρες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και όταν αποχωρούσαν, «λιντσαρίστηκαν» με ειρωνικά σχόλια και βαριές εκφράσεις από κόσμο που, στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για τον έλεγχο, και ήταν στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του. Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως έχουμε ήδη γράψει στο «Θ», η Μαραθόπολη έχει τεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, καθώς και του ΙΚΑ, και οι έλεγχοι που υφίστανται καταστήματα και επιχειρήσεις φέτος το καλοκαίρι είναι αλλεπάλληλοι, προκαλώντας αντιδράσεις στους επαγγελματίες και τους κατοίκους.
tharrosnews.gr
arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα