Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Φιλιατρά: Οι Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! (Video)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ FILIATRA- NET
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν και οι υποψήφιοι από το Λύκειο Φιλιατρών, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και περίμεναν με αγωνία να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Βάσεων, παράλληλα με την Χριστίνα Βέννου που πέρασε πρώτη στην σχολή της στην Αλεξανδρούπολη.
Αν και η προσέλευση στον χώρο του σχολείου ήταν ελάχιστη, καθώς οι περισσότεροι ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο, εν τούτοις ένας μικρός αριθμός υποψηφίων βρέθηκε στο Λύκειο για να δει τα αποτελέσματα μαζί με τις πρώτες αντιδράσεις και τις ευχές.
Λύκειο Φιλιατρών: Οι Επιτυχόντες (90%


(με κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος)

Λύκειο Φιλιατρών: Οι Επιτυχόντες (10%)

Η Διευθύντρια του Λυκείου Φιλιατρών κα. Μαρία Μπαρμποπούλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε στο filiatranet:
"Σήμερα ήταν μέρα χαράς για τους μαθητές μας και τους γονείς τους, αλλά και για τους καθηγητές του σχολείου μας, που για τρία χρόνια τα είχαμε κοντά μας και ζήσαμε τις αγωνίες τους και τις προσπάθειές τους.

Νοιώθουμε την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να ξεκινήσουν με αισιοδοξία, δύναμη, υγεία και πάνω απ΄όλα με ολοένα και μεγαλύτερους στόχους για μια καλύτερη ζωή.

Θέλω να θυμούνται αυτήν τη μέρα σαν την απαρχή των αγώνων τους, για την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, την επιτυχία της καριέρας τους και την συμμετοχή τους ως σωστοί πολίτες στην εξέλιξη της κοινωνίας μας.

Επίσης θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους μαθητές αυτούς που δεν κατάφεραν τη δύσκολη αυτή χρονιά να πετύχουν τους στόχους τους. Στη ζωή δεν δίνεται μόνο μία φορά η ευκαιρία να βρεις το δρόμο σου. Όταν είσαι 18 χρονών, έχεις τη δυνατότητα να παλέψεις, να ξαναδοκιμάσεις και να βγεις νικητής με το πείσμα των νιάτων σου και τότε η σημερινή ημέρα με τις πικρίες θα φαντάζει μακρινή.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους και στους γονείς τους να τους βλέπουν γερούς και ευτυχισμένους."

Τα παιδιά μιλώντας στο filiatranet, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους που ήρθε μετά από έναν δύσκολο αγώνα και όπως ήταν φυσικό χαλάρωσαν στην συνέχεια χωρίς άγχος πλέον με καφεδάκι στην πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα